Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: zpchan

[3A/ threezero] 『偷跑評測』threeA POPBOT系列-暗黑盲眼牛仔&幽靈馬 套裝 SUPER DEAD EQUINE set

回復 11# ATOM2003
飛大有無入"白色版牛仔" (我超想要呀 , 但後知後覺) .....:die:
腳掌既接地性真係一大敗筆。。。:67:

好正~
可惜我唔係做印銀紙既/ \"
腳掌既接地性真係一大敗筆。。。
sundaydriver 發表於 1-5-2013 10:13 PM

上次隻彩版牛仔都係企都企唔到, 最後9魚放了......
回復 19# toms110

其实都只系脚板接地性唔好而已,整体平衡性唔错的,我摆POSE果阵都几稳
頭像被屏蔽
有沒有大大可以介紹一下有什麼好方法,怎樣去保養人偶和皮質人偶防止龜裂~:o
圖很美,三A係細節上真係做得好好!
頭像被屏蔽
牛仔騎左上馬大概有幾高?{:1_208:}
邊處有得買啊?我第一次接觸threeA
回復 24# alexycl

可以試下去7仔訂,睇下仲有冇.
   旺角銀城地下一層.
Very Cool~ Product!
我超愛這配色更多!希望Aw會再重新畫盒面畫那我一定不會掉盒了!{:1_232:}

我今年開始已經少玩左threeA, 老實講,佢成日不停新瓶舊酒,將d野改下色又再出,真係好鬼悶。
出好多唔同既版本, Bambaland Ver, BBICN Ver, 零售版,toys fair Ver, 改下色,將果幾款機械人d手手腳腳配件之類互換一下,又當一款新野,幾個月出一次,根本全部都同一個模做。結果幾年黎,每款機械人都有1x個版本,我都搞唔清邊款係邊個Ver.
做左會員幾年,今年係訂得最少野,一隻機械人都冇訂過。
人型唔好預可以擺好多pose, 要用底坐,好多都企唔穩,尤其是囡囡。
回復 20# zpchan

其实都只系脚板接地性唔好而已,整体平衡性唔错的,我摆POSE果阵都几稳 x 2
好多pose 都好容易擺到.