Toysdaily 玩具日報

查看: 8879|回復: 15

[玩具攝影] SHF 宇宙刑事 卡邦 (Space Sheriff Gavan)

最後,以加藤鹰絕招作收場姿勢 .......:34:

謝謝收看 !!! :77:
沙發先!!:shy:
加騰刑事!:Q拍擋米係麻X!
I need to wait for a month to get mine... :79:

Thx pics.  :)
I need to wait for a month to get mine...

Thx pics.
Douglas.M.Saint 發表於 29-4-2013 08:14 AM

乜咁失策呀。。。。:58:
呢隻嘢真係冇得輸, 最吸引小弟嘅係 figure 本體由大量電鍍件組成, 係 SHF 系列好少見 (係唔係首次?), 所以小弟不作太多考慮就入手。
終於大大出相了,小弟只check過件就封回入盒!!
正相支持!

呢隻可以粗玩, 而medicom則贏造型.

AL大兩者兼得,爽呀!:46:
如果shf影月出電鍍銀就好!!:36:
如果shf影月出電鍍銀就好!!
馬仔 發表於 29-4-2013 09:36 PM

但影月本身就是啞銀色,電鍍鏡面銀,反而怪!!
最後,以加藤鹰絕招作收場姿勢 .......
...
Dr.AL 發表於 29-4-2013 04:28 AM

C hing Thanks for sharing
我的玩後感: 愛之深恨之切,卡邦乃兒時最愛,玩了幾天覺得是bandai偷工減料之作,摸上手好兒嬉,好驚扭多幾下會斷關節或爆銀甲。我未試過玩shf玩到要當佢係medicom 12"咁••• 要就住就住嚟玩。
同日取的比達shf 則完全沒此等問題; 如比達跟卡邦高速相撞的話,爛的一定不是比達!:*
頭像被屏蔽
斷晒市lu~~~~所以連謝邦都唔訂
呢隻我重未攞~~~~多謝分享~~~~~:77:
斷晒市lu~~~~所以連謝邦都唔訂
dohko 發表於 2-5-2013 08:12 PM

未斷,琴日見現X仲有好多間都有貨,
係個價貴左D o羅,好彩一出即入,
唔洗食炒價~:71: