Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHF撒亞王子 - 比達登場!!!

回復  S20081997

果然只有內行人才會注意到戰鬥服的變化
比克 發表於 29-4-2013 10:55 PM

thx, I am only a 28years DB 's fans only :64:
算啦,世事冇完美嘅…………最緊要自己開心………^^
ray文 發表於 30-4-2013 07:33 PM

仲有對間野完全既失望,仲要店員聲大大咁話拆左魂限盒拎出黎咋、老細響日本千辛萬苦咁拎返黎等
唉、大家小心啲哩啲黑店啦�.\
大家要分清日版同行版呀、唔係既話就好似我咁中招
matlaw1226 發表於 30-4-2013 06:00 PM

cry for U

buy toys ready need to check :42:
.......................................................
S20081997 發表於 30-4-2013 10:48 PM

哈哈哈哈哈哈哈哈……………
仲有對間野完全既失望,仲要店員聲大大咁話拆左魂限盒拎出黎咋、老細響日本千辛萬苦咁拎返黎等
...
matlaw1226 發表於 30-4-2013 10:56 PM

咁大家都要小心啲喇………尤其已開封之玩物…………
\./ 煩事休再提

拆盒算了吧~
腳軟換SS果隻腳都叫好小小...但都軟

\./ 煩事休再提

拆盒算了吧~
腳軟換SS果隻腳都叫好小小...但都軟
matlaw1226 發表於 1-5-2013 12:53 AM

或者試試在joint位加d寶貼可能都會有d幫助~:78:
因為佢係神人嘛…………哈哈!
ray文 發表於 29-4-2013 11:27 PM

神經人or神秘人??:shy:
神經人or神秘人??
S20081997 發表於 1-5-2013 03:06 PM

可能神化呢…………hehe
可能神化呢…………hehe
ray文 發表於 1-5-2013 04:48 PM

:$:$:$:$:$神神化化S ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:43:
2013年4月SHF撒亞王子 - 比達終於以戰鬥服形態登場喇................今次除了以最原始之戰鬥服登場, 仲配以 ...
ray文 發表於 28-4-2013 11:45 PM

最後嗰張"全家福"最正:71:, 恭喜Ray文兄 SHF DB又加一員................
最後嗰張"全家福"最正, 恭喜Ray文兄 SHF DB又加一員................
CombattraV 發表於 1-5-2013 04:55 PM

bro C, he still havent normal SS Gohan

tell him go to buy la ~:he::he:
神神化化S ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S20081997 發表於 1-5-2013 04:51 PM

你自己講架咋.................:x
最後嗰張"全家福"最正, 恭喜Ray文兄 SHF DB又加一員................
CombattraV 發表於 1-5-2013 04:55 PM

大家咁話啦V兄.............:71:
真係好期待6月嘅菲利呀~
bro C, he still havent normal SS Gohan

tell him go to buy la ~
S20081997 發表於 1-5-2013 05:31 PM

你送比我啦..............{:1_197:}