Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 【B/3】THREE ZERO x 大河原邦男企劃(新增官網及設計圖)

官網有設定睇啦∼
http://www.bandai-asia.com/B/3/

DSC_4487.JPG(272 KB)

DSC_4488.JPG(371.21 KB)

DSC_4489.JPG(436.45 KB)

DSC_4490.JPG(554.1 KB)

DSC_4491.JPG(480.83 KB)

DSC_4492.JPG(418.3 KB)

DSC_4493.JPG(420.66 KB)

DSC_4494.JPG(501.71 KB)

DSC_4495.JPG(424.52 KB)

DSC_4496.JPG(356.44 KB)

DSC_4497.JPG(473.02 KB)

DSC_4498.JPG(178.94 KB)

DSC_4499.JPG(213.99 KB)

:36: 都幾正.........
呢隻真係好值得期待嘅!
設計特別!同埋有新鮮感!
希望定價唔好咁高啦:79:
3a 做呢類,完全無得輸,快d公布點賣啦,最緊要吾好甘貴,吾該。。。
正!入硬,不過唔知乜價位!
:$  好似幾靚                       您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節
感覺怪怪的,好恿腫....

若是用體型大去營做霸氣,為何又要穿一套襯衫

可能未有足够背景故事配合,有點未能接受

希望快點再公佈多點資料
好似有d 九唔搭八, 將機械(高達)元素夾硬著上武士裝......唔識欣賞
就咁睇大河原啲設計的確好普通,而且有啲死亡先鋒影子(設計意念循環再用,都係大河原特色),不過經其他設計師(唔知係咪3a的設計師)執過之後,即刻成隻生晒,3d化之後都好正。好期待玩具生產,size如果係1/12都差不多,價唔會太貴卦,如果係1/6的話,唔個size巨型,價錢仲一定係天價。