Toysdaily 玩具日報

查看: 28576|回復: 70

[新品消息] Gemini 新品預告:香港警察 CTRU 反恐特勤隊 即將正式公佈~

頭像被屏蔽
識貨.....終於有廠出呀!!
正!唔使剩係得美軍seal,usmc咁悶
Gemini 公司,e間公司好少聼過喎
樓主可否PM 多D資料比我,我真係好想訂同知幾時出呀!!
Thx.....樓主
新廠, 希望有佳作啦
頭像被屏蔽
回復 6# 積克船長

謝謝分享,可惜見習生不能回短訊:67:
I just wonder how could they apply the official licence from the HK Police Force?{:1_222:}
I just wonder how could they apply the official licence from the HK Police Force?
KKWai 發表於 26-4-2013 06:46 PM

Does it matter? This is not our concern... {:1_238:}
已新增兩幅相

CTRU有D似SDU
積克船長 發表於 26-4-2013 05:04 PM

Pr-order starts?
呢間公司都幾大膽
整CTRU!膽色上係我係絕對支持
因為話曬土炮野
試下分析下:
定價方面,4~5百?(我一定會買,保守估計無可能,頂多以前威龍質素)
你定8~9百,我寧願加多少少買隻Seal,過千就更加無可能添啦
如果6~8都考慮!
再講CTRU d Vest同裝備要自組,其實理論應該唔難,因為都係近似SWAT款,511野
再講CTRU都唔係話咁多人識,動用到佢地更加少之有少。
要搵佢地資料做搜集,更加有一定難道(以上兩張都係警方既相片with Full Gear)
論名氣,裝備唔夠蛇仔黎
商業角度黎講,真係蝕死
不過,我絕對支持百花齊放,拒絕一台獨大
加油Gemini!
大力支持本地製作,整多D本地及具中國特色嘅FIGURE。
頭像被屏蔽
整CTRU都叫大膽,咁整SDU叫咩,Dragon同HT都整過SDU,咁咪仲大膽
積克船長 發表於 26-4-2013 10:27 PM

我估quincy兄的意思係CTRU仍未及SDU有咁多粉絲, 竟然有廠咁大膽出, 怕銷路未必好...
正呀,支持本地風味的figure!
話時話香港真係福地,現實中,好小會出動到呢D反恐或飛虎之類警隊皇牌!