Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 15/5 聖衣神話 10th anniversary - 企劃發表會 (P.50, 56 新圖)

我都希望唔好全ex化!其實後期d神話已經做得好好
無需再ex全出……反而我對如果星矢shf化玩高可動,
...
玩具人生 發表於 10-5-2013 04:08 PM

我都係咁話,已有神話砌聖衣,出新版就無必要再除甲砌聖衣{:1_224:}反正ex化左都仲唔多唔少影響活動或跌件
12宮 SHF 化 其實有得諗下~~~
希望是便服系列,把所有的配角都出
還有白銀、冥衣系列
一直都係想12宮 SHF化:79:

12隻一齊限定都冇所謂,人人有得玩,唔洗通販搶訂:74:
一直都係想12宮 SHF化

12隻一齊限定都冇所謂,人人有得玩,唔洗通販搶訂
F.S.飛煞 發表於 10-5-2013 04:57 PM

:71:
支持...
我在講系列
你講客串的作啥?
greatmuta 發表於 9-5-2013 08:12 PM

之前你說你病了進醫院~ 現在有沒有好一點?  記得要吃藥~ 希望你早日出院
如果係新line就好
F.S.飛煞 發表於 10-5-2013 03:30 PM

出omega都好呀...可以放棄:57:
我都希望唔好全ex化!其實後期d神話已經做得好好
無需再ex全出……反而我對如果星矢shf化玩高可動,
...
玩具人生 發表於 10-5-2013 04:08 PM

係呀....後期個d神話再ex化意義不大....除非有好大的革新...但暫時唔覺會有囉....shf都可以考慮下呀......
之前你說你病了進醫院~ 現在有沒有好一點?  記得要吃藥~ 希望你早日出院
逆天原罪 發表於 10-5-2013 06:03 PM

應該冇乜進展...之前又叫你放隻梅利係水度玩......又話自己有冥衣...又妄想會出ex神斗士........問佢咩叫做cc佢就叫人學好d中文先.......(cc明明係英文)

呢個膠病應該無得醫呀:34:
係呀,好怕全部神話ex化,希望係出新野啦
iamfinethankuuu 發表於 10-5-2013 03:25 PM

其实EX话都接受到, 因为当年冇双入, 旧果只用黎摆星座形态....新野都冇几多可以出? 应该出omega果班, 佢地件新生都几好, 如果出我都会入
其实EX话都接受到, 因为当年冇双入, 旧果只用黎摆星 ...
wingsiu 發表於 10-5-2013 09:11 PM

我同大大一樣當年都無孖入....但買真係無問題...地方先係.....哈...所以真係想佢出又唔想佢出咁....至於omega就真係睇定d....反而佢出冥王神話十二宮..我有興趣呀:he:
我同大大一樣當年都無孖入....但買真係無問題...地方先係.....哈...所以真係想佢出又唔想佢出咁. ...
iamfinethankuuu 發表於 10-5-2013 09:35 PM

讲起位, 真系:70: , 唯一办法就系撤晒one piece POP果堆:he:, 不过黎紧只罗同红发超型, 但买黎又怕冇位摆
讲起位, 真系 , 唯一办法就系撤晒one piece POP果堆, 不过黎紧 ...
wingsiu 發表於 10-5-2013 09:50 PM

哈..大大一樣有玩pop??我都有呀....但打算齊九人同埋紅發就收工啦....個d盒超大呀......真係嘔血:70:
支持SHF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
北歐聖衣超型,唔EX化好哂料,希望盡快EX化

出埋SHF都好,可能粗玩.