Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOT TOYS 1:6 MMS The Mandarin Coming Soon !!!滿大人

下一個出1/6 audi oooo~ stark 16:71:
HT出滿大人
等一眾fans自行拍攝同人版iron man 3
改寫滿大人成一代宗師
發揮十戒強力功能
ht今晚好似早收8點去睇im3,證明員工係咩都唔知劇情!d高層我諗都未必好早知,不過d設定圖應該神早有啦!
我少看戲, 只要件公仔造工考究, 我便樂意入手.{:2_323:}
我估ceo一路睇一路x……哈哈……
出另一個型男or碧珀好過啦……
我一路都話,套戲上左再出玩具先夠傳神,呢次真係笑死人……
其實世界好怪,呢頭個個小佢,開訂時唔知點解又排晒隊...:38:

利申:無入過一隻H.T...{:1_203:}
呢位阿叔都有D睇頭.....套3   都OK
滿大人值得出嗎?
完全就是搞笑的角色!
個造型係值得出....但睇完套戲就............................{:1_224:}
lee隻勁,im fans必買,最勁頭目,冇得頂!
真係諗唔到半個理由去買,就算做得好似好靚都係假,不過驚ht為咗補救,可能會加入一些特別野,例如送多幾個比基尼女郎等等{:1_197:}
其實ht今次都應該計過既
未上個陣開訂
個個中哂伏訂之後撻
咁呢隻實變跳樓代表作
滿大人真係好奸:x
Ht出張相就係到做曲線市場調查,佢而家知道用咩價賣了
睇黎個個都睇咗:p

其實一出場感覺就好似拉登,點知到後段個幕後黑手真係羅拉登同滿大人來比較:DD

不過如果撇除套戲內容影響,滿大人的服裝設計同演員的戲中戲演出; 加上編劇的神來之筆~令滿大人變了個神秘又戲劇性的角色:71:

出得似,一千內我會入!

反而幕後黑手相對地簡單,初頭仲以為閒角一名; 好明顯當作羅拔唐尼未續約前,編劇同導演送俾唐尼的聖誕禮物^^照計漫畫唔係咁><仲有D場口好似唐尼之前套電影"福爾摩斯":71:例如俾人捉&#21655;雙手鎖住,就好似福爾摩斯有幕赤條條俾人鎖係床到:DD