Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Ironman Mark VII

明天派了, 首日帶定單~~
kingofhero 發表於 23-5-2013 11:32 PM

此話當真?之前出圖已經話coming soon,但等左成個星期都未派!麻木了!!
7月27日!第三曰單會唔會第一水有呢:69:

回復 327# junya_watanabe

2-3個月派哂佢,好似dx11&12:71:
派呀,派呀,派呀!:43:
希望聽日派到28號單啦:63:
我好想知首日係幾多號呢?:time:
我好想知首日係幾多號呢?
qiy 發表於 24-5-2013 08:58 AM

前幾頁已經有答案.
次次星期三星期四就出一兩張COMING SOON..........跟住就個個星期五都失望......o畏, 未派得, 未到貨就咪咁多小動作.......HT, 你知唔知你而家係DELAY緊GA., DELAY又一D補償都冇.........CEO, 你覺唔覺你呢幾個星期係咁俾人問候家人呀???..........真係等到痳木, 另外亦對佢其他D PRODUCT好有戒心.......好驚又係DELAY DELAY又DELAY.....................
7月27日 12:12.......等待中.........................:63:

回復 339# coltrane

Sorry睇漏咗,因為有師兄話27號係第三日,所以亂咗!
咁我即係第二日單啦!多謝師兄提點:52:
唔係真係話派先算,因為太多流料出現,又話可應派又有delay list! 見到lee d料已經零反應!
雖說是自欺欺人,我還相信今天是有希望的。單已袋!!!
30號單係咪要等到年尾 {:1_222:}
我拎住2號單.....咁搞真係等出年...{:1_206:}
我都係2號單.....我估5月尾收到貨( 係2014年) :50: