Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 聖衣神話ex迪馬斯古明天有貨

七魚?過六我都唔買啦!
七魚?過六我都唔買啦!
gapkwan 發表於 25-4-2013 08:45 AM

咁你可以唔買了...
我覺得而家ex已經無咩可能六魚現貨買到……
訂六魚找一雞d人都衝去訂,何現貨丫!
諗平的兄弟不如考慮唔玩呢條line好過啦
雙魚bid唔過6魚.....巨蟹可能更差{:1_208:}
Pre-order price include shipping in Japan is only around HK$630. Over $700 to get the Hong product. Seriously I highly recommened you pass it if over $600 !
Pre-order price include shipping in Japan is only around HK$630. Over $700 to get the Hong product.  ...
gapkwan 發表於 25-4-2013 09:41 AM

你訂到當然可以理直氣壯...
但係有幾多人可以訂到日版???
700咪700囉,儲一個系列十二隻only,買件玩具下下都好似要生要死咁:42:
有樣野所謂熟客價, 你一個有熟客價0者, 唔通個個都用得倒熟客價買咩
都唔知邊個似打手
sraywing 發表於 24-4-2013 05:58 PM

haha...我唔係咩熟客, 我都係第一次同o個個人買野, 我會周圍睇, 個價唔o岩就唔買....而且只係玩具o者, 又唔係必需品, 買唔到又唔會死人, 使咩急....

請問你呢句 "都唔知邊個似打手" 係咩意思呢?????
我覺得而家ex已經無咩可能六魚現貨買到……
訂六魚找一雞d人都衝去訂,何現貨丫!
諗平的兄弟不如考慮唔玩 ...
玩具人生 發表於 25-4-2013 09:24 AM

SO.. 我一隻 EX 都冇入過~ Ver One 過時都買晒... EX 又貴咁多.. 真係買唔落手~
你訂到當然可以理直氣壯...
但係有幾多人可以訂到日版???
小堅 發表於 25-4-2013 09:45 AM

我之前已經密切留意住各師兄報告點樣訂日版,但係發覺冇咩可能訂到,因為次次都話賣晒。
我都知瑞士買手錶平,我亦知法國買手袋平......唉~~
sorry, I didn't pre-order it. But just tell you now all the EX series are selling at "Fry" price !
我之前已經密切留意住各師兄報告點樣訂日版,但係發覺冇咩可能訂到,因為次次都話賣晒。
我都知瑞士買 ...
ctcctf 發表於 25-4-2013 10:08 AM

唔係冇可能,不過就要整點整,同埋要成日望住個網...
sorry, I didn't pre-order it. But just tell you now all the EX series are selling at "Fry" price !
gapkwan 發表於 25-4-2013 10:09 AM

價錢大家都知...
但係訂唔訂到同識唔識訂又係另一個問題...
唔好忘記好多香港鋪頭都係望住個網做人...
訂到當然開心,訂唔到又要玩既...
無奈就要接受依家個價錢...
雙魚7魚都叫炒唔起
yugi 發表於 24-4-2013 02:41 PM

E+仲未跌...我第一日已經炒價入...點會唔炒
700咪700囉,儲一個系列十二隻only,買件玩具下下都好似要生要死咁
AK30 發表於 25-4-2013 09:57 AM

又唔係咁講既...個個都希望合理價入姐
問題係E+個價太離譜了