Toysdaily 玩具日報

查看: 15493|回復: 26

[新品消息] 8月食玩 FW Gundam Converge SP04 百式 卡碧尼

終於可以齊百式......:79::79:
這個坑沒完沒了.
入左去出唔番黎
{:1_200:}
這個坑沒完沒了.
入左去出唔番黎
懶人 發表於 24-4-2013 12:58 PM

怨自己太遲入坑:sad:
有啲舊款升到脫晒節,買唔返
回復 4# roundtable

原本我差坦克同天價吉姆, 好彩查布羅set 復刻:35:
好想入返隻百式 :$
睇返百式個設計圖真係好似 delta gundam
(利申: 只係睇過兩集unicorn)
不用怕 , 這系列好像很樂意復刻~~~

我覺得一堆復刻换裝的 還陸續有來~~~

PS: 百式不用捱炒了~~~炒價也應該回落~~~ {:1_208:}

卡碧尼 希望實物能做出設定圖那種線條~~~

最近 FW Converge 都造出附大型兵器 這種陣容.... 好羡慕...

希望 Standart 也能''進取''一點

這個坑沒完沒了.
入左去出唔番黎
懶人 發表於 24-4-2013 12:58 PM

已經返唔到轉頭,依家儲到好似強迫症咁 ...
佢出幾多就要買幾多 ... 一隻都唔可以少 :72:
回復 8# woody0801
哈哈又唔執著要儲齊既,都係揀黎買,可惜太遲先留意到呢套野,錯過好多款 :help:
終於可以齊百式...... x 2
唔知米青幾時開訂呢??:handshake::handshake::handshake::handshake::handshake:
睇呢條 SP Line 會專出啲最後對決,
SP1 喺 Exia VS Flag
SP2 喺 Unicorn VS Sinanju
SP3 喺 RX 78-2 VS Zeong
SP4 喺 百式 VS 卡碧尼,咁
SP5 會唔會喺 Zeta VS The O 呢??

{:1_215:}{:1_215:}{:1_215:}{:1_215:}{:1_215:}
回復 8# woody0801

我都係...
已經去到唔理嗰6隻同secret係咩款, 總之訂定一套先:49:
[quote]回復 懶人

原來好多人都有gundam converge強迫症 :help::time:
睇呢條 SP Line 會專出啲最後對決,
SP1 喺 Exia VS Flag
SP2 喺 Unicorn VS Sinanju
...
Godzima 發表於 25-4-2013 11:12 AM

SP1係NU vs Sazibi…
希望下一set有ZZ啦