Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【戰場之狼】X-Men The Last Stand : Wolverine

同個版9成一樣,好正
不過唔知點解個樣有D似猿人襲地球:(
不過都好靚:71:
頭像被屏蔽
不過唔知點解個樣有D似猿人襲地球 x 2
不過唔知點解個樣有D似猿人襲地球 x 2
個樣真係好狼下! 已訂 :34:
Great photo effects...100% support
終於到,9月4單都要等到下星期先有
個樣夠哂肉緊
頭雕好正wo,
我覺得個樣算今年暫時做得最似樣的ht頭雕
比上個ver又進步左好多
其實一直想問這個問題:" 為何狼人沒有一雙尖表犬齒?"
靚相!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:35:
正相, 正 figure~

Support~~~
急屎look唔係我杯茶!!!{:1_222:}
呢隻係我所見最正既狼人
齋睇相, 今次隻figure整體很好, 感覺在水準之上~

但我對地台的機械人殘骸有點疑問,
因電影已年代久遠, 記憶已模糊, 影片內有否出現過這個機械人呢....? 沒有印象....

又, 殘骸打斜置在地上, 但背後被破壞而露出的內部機器, 可以剛好與地平線水平並列, 好神奇啊~~!

咁...當個頭平時正常垂直個陣, d機器排列咪咩咩斜斜囉...??

我只可以引用 "戰神渣古" 那 技師 的名言....:[機器既野, 你唔明架喇~~]{:1_201:}
Nice photos, thanks for sharing!
好在無盲目去買,隻野係做得似,但實在無咩感覺,爆櫃後真的要嚴選同問自己想要嘜
齋睇相, 今次隻figure整體很好, 感覺在水準之上~

但我對地台的機械人殘骸有點疑問,
因電影已年代久遠 ...
MAX 發表於 24-4-2013 06:09 PM

機械人有出過幾鏡

套戲出機械人時佢係著舊衫,而且size是很大的