Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 3: 1/6th scale Power Pose Red Snapper

回復  艾倫

好景有??
Neymar 發表於 26-4-2013 06:44 PM

應該好景,星際,旺電呢d實有既
回復 361# 艾倫

我試...謝謝
係快圖美print screen 藍牙攪掂!
今晚訂左同拿貨,排15.6個,看了實物,個人覺得實物比官圖靚!
i dont really want the Red Snapper suit after seeing the movie :55:

這款之後,接著便是 mms mark38 和 diecast mark17 了...
hottoys應該會盡量開 ironman 訂,之後才慢慢派 avengers mark 7
講真。。我就睇完實物決定訂。。。今日訂左。。。實在唔錯。。。其實都同可動差不多了
成班似雜魚,設計又唔算靚,睇完套戲我諗除咗炒家應該無咩人想買∼
rivaltat 發表於 2013-4-26 11:37

成群機體響天空殊殊聲車來車去, 你咁眼厲睇出靚唔靚?
我唯一有印象是...打椿機, 和東尼穿過個幾件...3角上身個件當然啦
佢飛身穿個件都睇唔清楚呢...
heartbreaker只係得抽起黑人上頂1幕?
金錢+心機!!!!!
個新LOOK幾classic
其實隻野都幾唔錯…不過唔鐘意佢條腰係向右扭…冇得扭返正…
其實隻野都幾唔錯…不過唔鐘意佢條腰係向右扭…冇得扭返正…
地獄滾球 發表於 27-4-2013 06:48 AM

其實有得扭返正{:1_236:},請去日本官網看圖片{:1_220:}
i will consider to order the Red Snapper suit after seeing the movie  or not
it looks good but a little expensive
其實有得扭返正,請去日本官網看圖片
phoenix_fai 發表於 27-4-2013 09:44 AM

真的!?我仲問過佢地…佢地話出面有張圖…圈住果d位全部可動…

就係冇圈條腰…
真的!?我仲問過佢地…佢地話出面有張圖…圈住果d位全部可動…

就係冇圈條腰…
地獄滾球 發表於 27-4-2013 11:11 AM

師兄你去日網CHECK左未{:1_225:}
http://www.hottoys.jp/catalog/flash/imgview.html?product_id=Xht3343&thum_id=14
第七張相