Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 極魂No.009「極魂技術大躍進」555專用電單車- Auto Vajin

回復 15# lk_yau

DaDa:p
回復  老文

拉打就未必會外拍, 反而figma 就大機會d
之前都帶過隻巨神兵上天台拍
不過背曬光 xdd ...
神打魔帝 發表於 23-4-2013 05:25 PM

咁影仲靚, 真實感仲強,
這種背光的拍攝, 仲可以突出'剪影'的效果呢~~
回復 17# cliffordchan107

其實我都覺得影出黎有d feel 先敢貼出黎xdd{:1_238:}

e個角度睇有d d初號機:DD
回復  cliffordchan107

其實我都覺得影出黎有d feel 先敢貼出黎xdd

e個角度睇有d d初號機: ...
神打魔帝 發表於 24-4-2013 09:08 AM

其實, 如果那方向背光, 為何不向另一不背光方向影?
又或, 在別的鐘數再影.
另, 我想TD師兄們提供了好方法做古惑外拍, 就是用 mon 做背景, 不妨試試.
回復 19# lk_yau

因為果日咁岩係正午, 全方位背光{:1_237:}

而且外拍只係玩下娛樂自己, 影完就要帶番巨神兵番屋企影棚認真影報告相

我都有問過好多用mon 影得叻既ching

不過技巧上自己未掌握到:no:
回復  lk_yau

因為果日咁岩係正午, 全方位背光

而且外拍只係玩下娛樂自己, 影完就要帶番巨 ...
神打魔帝 發表於 24-4-2013 09:30 AM

在 mon 中影 DaDa, 技術自然大躍進 {:1_203:}
回復 21# lk_yau

又DaDa:DD
回復  lk_yau

又DaDa
神打魔帝 發表於 24-4-2013 09:47 AM

咁音音啦. Chrissie 都得架.....得左.

其實我都覺得影出黎有d feel 先敢貼出黎xdd

e個角度睇有d d初號機: ...
神打魔帝 發表於 24-4-2013 09:08 AM

仲有少少'恐怖大王降臨'的感覺~~
(有睇二十世紀少年的話應該feel到這樣的感覺.)
回復 24# cliffordchan107

影"夏胃e"......la...不如...你咁想要"恐怖感降臨"feel:78:

影"夏胃e"......la...不如...你咁想要"恐怖感降臨"feel
老文 發表於 24-4-2013 10:01 AM

佢E排好正氣 (支持碼頭工人), 又有活力 (扮 Sailormoon)
回復 26# lk_yau

係 夏胃e 真係好有心:shy:

影"夏胃e"......la...不如...你咁想要"恐怖感降臨"feel
老文 發表於 24-4-2013 10:01 AM

唔洗咁麻煩, 每朝我起身一照鏡子, 同樣也有這種'十級驚嚇'的效果~~
隻手都有d鬆,不過唔嚴重。嗰脾罅就好鬆...

回復  denniskwong

冇錯 電單車就係每一代拉打 最親密既戰友

(識clock up果d 就唔計啦 ...
神打魔帝 發表於 23-4-2013 05:23 PM
回復 28# cliffordchan107
晨早起身...最緊要"蕉氣勃勃"...就好了{:1_220:}