Toysdaily 玩具日報

查看: 8832|回復: 22

[新品消息] 魔介!終於來了!

我要甘道夫,亞拉干,箭仔呀∼:63:
竟然ACI 拎左黎做....希望佢做得好好睇睇....因為之前買過款ROMAN GENERAL 真係....對佢地大貨好有保留. 希望佢地技術有所提升

BTW, 我以為HOTTOYS 會拎黎出
竟然ACI 拎左黎做....希望佢做得好好睇睇....因為之前買過款ROMAN GENERAL 真係....對佢地大貨好有保留. 希 ...
maxy2k 發表於 23-4-2013 12:38 PM

哩個消息的確好意外~~

不過HT淨係IRONMAN, 復仇者, 再IRONMAN, 又再復仇者...都已經周身唔得閒....

佢攬得太多野...出都出唔切....好多支票都未對現...保羅米收屍, 影都唔見....

而家ACI出都好, 等佢吸經驗值升LV, 對玩家係好事黎丫~~:)
回復 3# MAX

Agreed, good to see other figure company deliver new item from movies....looking real forward of their updates.
我要甘道夫,亞拉干,箭仔呀∼
Dick.Po 發表於 23-4-2013 12:17 PM

唔知係1-3集拉臣, 定淨係第一集呢...??

會唔會成隊魔介遠征隊都出晒呢...??

又一深淵~~{:1_201:}
又點攤凍了的感覺. 但出得好一定會入.
現在百花齊放... 每間廠都有些好拉臣. 期待期待.
10 years late... :36:
10 years late... :36:
精靈箭手做好d!!!!!!!!!!!!!!!!!!
期待哈比人素體~~ 同強狀矮人素體
要巫妖王得嗎?:57:
要巫妖王得嗎?:57:
Aragorn, 佢應該係第一隻會出.
出得好又係必入之選!:$
第一彈∼哈比4小強:34: