Toysdaily 玩具日報

查看: 5970|回復: 31

[分享討論] 入手第4隻Dragon 威龍1:6 12吋Action Figures【SDU飛虎系列Cover 前鋒掩護 Ray】

頭像被屏蔽
期待師兄開箱:D:shiny:
仲有:
Training - Ray
Breacher - Wai
Team Leader - Micheal Chan
Sniper - Lam....
頭像被屏蔽
我都有呢隻Coverman, 整體都幾好
師兄會繼續入警察系列嗎?

另, 你張圖係扮演飛虎的Wargame愛好者, 並不是真的飛虎
頭像被屏蔽
回復 4# 積克船長

Thanks for the correction, It is too long, memory had gone.. But you not intend to open it for display? just for collection?
Wai and Micheal should difficult to get ....
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我托人幫我搵緊飛虎系列既攻擊手Micheal Chan同破門手Wai【限定版】

哩隻係破門手Wai【限定版】,佢應 ...
積克船長 發表於 23-4-2013 02:51 PM

就咁睇一睇, 佢應該用返Breacher Wai個頭雕, 而唔係Coverman Ray (不過戴左Mask, 好難辨認)

拍賣網久不久都有攻擊手Micheal Chan同破門手Wai放售
我之前果兩隻係
Dragon 威龍 1:6 12吋 Action Figures
皇家香港警察 冬季輕裝 警員 PC.10001 少杰
裝備有 ...
積克船長 發表於 23-4-2013 03:17 PM

師兄對裝備好熟識喎, 有知音人了:65:
頭像被屏蔽
經典呀....!!我都有一只PC阿喜,果時買$380咋!!
而家我玩自組現役,仲好玩呀!!
我己自組左PC,PTU,ASU,交通,防暴
經典呀....!!我都有一只PC阿喜,果時買$380咋!!
而家我玩自組現役,仲好玩呀!!
我己自組左PC,PTU,ASU,交通, ...
adam571 發表於 24-4-2013 01:08 AM

頭像被屏蔽