Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 轉兵人要塞圖: 貓女@ Toy Sapines 

好能夠讓人擔心!!!!!!!!!!!

ht有版70%已ok,貓女未訂得切已cut,如果有師兄想放原價單請pm.

i want buy~~thx~~!!
#!?%&xyz!!!!!!!
一入黎睇到d相就已經爆哂粗,隻野想點呀,呢d咪正宗改頭換面囉,X那聲!
睇埋高清大貨相先好判斷:58:
睇相走樣,希望大貨唔係咁:42:

還有第5 相個STAND 攪到CATWOMAN好攪笑,好似兩雙手指.....:35:
我估呢隻未必係HT出品, 造工風格唔太似HT, 好大機會係大陸山寨廠出品. 之前都係深水埗玩具街見到有1/6 IM4同埋灰色動漫版連Tony頭雕賣, 只係10魚有找. 我都有訂呢隻Catwoman, 唔太擔心.

mp

成條.."死魚眼"咁款... {:1_206:}
大家唔駛驚。。。呢間野影相起碼衰3 成。。。大貨我信會好d
可能係未起大貨的樣板!:58:
wth are you....
利申:訂咗....

好樣炳咩?我又唔覺喎~
淨計輪廓我覺得好過官圖同上年會場隻實物多多聲,基本上係認到人.
但隻眼就好畸形,首先出奇大同圓,
而因為做大咗(又唔改喎~賤格)就油做下3白眼
(因為如果跟返眼眶位嚟油返咁大粒眼珠就會變得更怪)
最無謂係啲塗黑位......人地套戲都無油黑,油嚟把春咩?
Batman明明黑過墨水就懶細心咁當眼影做,呢位唔黑就搞黑佢.......

至於隻嘢邊度影,照睇就日本啦~同隻The Bat一齊展示
隻嘢明顯唔係之前造出嚟影相嗰隻,照時間嚟睇呢隻係大貨可能性都八九成
不過上色會改都仲有機會,模就無咩可能會變了
其實玩具舖display用底焗光係自己搞死自己,除非你只賣鬼怪野!
所以我對佢仲未死心,實物可能好少少!
不過見各位反應,睇黎我有機會原價追番呢隻之前買唔到嘅貓女!{:1_208:}
JP官網話5月派貨…改唔到d乜
如果我冇記錯眼罩上有部分係碳纖,依家睇落去好似求其印D白色閃電紋{:1_206:}
女人偶暫時都係無隻做得掂......唔只HT... 個個都做唔掂.....
Babydoll 算係最好了....