Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ba2784

[玩具攝影] EX柔王丸 Version 2

哇!剛上網查,第一版原來貴第二版一牛有多!!聽說第一版QC麻麻但第二版,冇乜compliant,那難 ...
gazza1211 發表於 22-4-2013 02:42 PM

可能D人唔係咁鍾意D移印線啦,始終動畫唔會咩都畫出來,而第一版就忠於原設
我就鍾意呢個新版。多兩條腰帶喎。而且第一版嗰件柔道袍著得佢比較漲。其實新版嗰啲線一早設定已經有,依家加返,件野冇咁齋。可惜啲細字太粗,破壞左啲外觀。
師兄們,係邊有單買柔道袍呢?可否pm小弟呢?:35:
我都有第一版............如果第二版價錢再回落可能都會考慮入埋......因為柔王丸真係好正~
ray文 發表於 22-4-2013 02:54 PM

文兄又入{:1_226:}
super nice photo....:35:
支持!! {:1_235:} 靚相!! {:1_221:}
比例一流{:1_203:}
文兄又入
iamfinethankuuu 發表於 22-4-2013 08:43 PM

想吓咋副會, 你冇入第一版諗諗佢啦...........{:1_220:}
好似EX冇試過再版過係嘛?就算再出都會加啲特別野,好似呢隻咁,叫新version。
回復 15# 老孫

就係出咗隻新版,舊版先被炒到咁貴。
其實睇返套動畫,係有腳嘰刻線,隻第二版先係更忠於原註。
師兄們,係邊有單買柔道袍呢?可否pm小弟呢?
三四郎 發表於 22-4-2013 07:52 PM

大大可以去雞旺�現匙點果D 12"舖頭問下,不過我估可能會大左D