Toysdaily 玩具日報

查看: 5750|回復: 11

[其他] 請問銅鑼彎有冇賣figure 地方?

請問有冇?

謝謝你
喺銅鑼坊入面有一間囉:45:
thx   
.:-):-)
灣仔188商場都有一間....但好海鮮價{:1_206:}
建議去灣仔
可以試逛東方1xx ..另外重有太原街
糖街個商場地庫有一間,而地庫以上八、九成已經變左菲律賓印尼!
糖街間野!

誠信好有問題,試過訂野,佢見出面價好要加價,最後退訂了事...

之後無幫佢買野!
回復 7# Killthecat

師兄可否講多少少?因為小弟同佢訂左幾隻野
回復 8# deeyuk

話說同朋友一齊訂同一隻,佢當時只收我地$100訂,(其實訂金多小係比錢先知,同訂金多小問題不大)但當到貨時,件貨好價,佢就打比我地話要加多$1XX都唔係好記得,而幫佢訂係因就腳...

我覺得佢好有問題,最後退訂,
但佢覺得佢無問題因收訂金小,所以可以想點都得,
但對我來講訂金不是我有問題,因錢係唔係都比咁多,但佢成過對答係有禮的,

但咁做生意我覺得係問題,所以我地都無幫佢訂野,
回復 9# Killthecat

原來係咁!我第一次同佢訂宇宙大帝都擔心會發生類似師兄所講既事,所以訂之前問得好清楚會唔會貨到後加價咁無品佢話唔會,咁我又好好彩so far無發生師兄既遭遇。去哩間都係貪方便同店主都幾有禮貌,不過佢D野係比出面貴D!
如果係咁,誠信方面就好有問題啦!每個人都係因為訂購時嗰價格而去衡量訂唔訂,做生意係實牙實齒既!!!!唔可以因為好價就要客人俾多啲先俾貨!如果後追既話貴成點就無得講!何況張單寫明total金額!退到一定退!!!唔可以俾呢啲人做完再做!不良風氣~
回復 10# deeyuk

可能宇宙大帝因果排周街都係麻,祝你好運啦....

我估這篇佢都睇到,我見佢成日上網收料