Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Toruk_Makto

[玩具攝影] 期待已久的影武者!上齊圖∼

回復 15# Toruk_Makto

咦!師兄一言驚醒喎。有計:love:

係bbicn睇到依段資訊:
原本PVC制武士釖現正改為合金制作,另優先訂購者更会獲贈多一把武士釖,以多謝各客戶支持!
出貨前o既配件官圖

大貨圖

現貨係多o左把刀,但就無o左對肉手!我當然寧願要多把無事刀啦∼{:1_214:}
呢隻唔計個頭雕真係好正,誠意之作,我已經換左會場版bruce個頭落去 ︿︿
呢隻唔計個頭雕真係好正,誠意之作,我已經換左會場版bruce個頭落去 ︿︿
adqaad 發表於 23-4-2013 09:34 PM

對!後悔無訂多隻俾bruce...
因為唔知大貨質素如何,同埋都唔平...:60:
呢款野好似唔覺有現貨,睇DISPLAY個波地身型有少少怪,師兄有無諗住換BODY試下效果呀?:shiny:

同意要換11頭,原裝都幾膠。
回復 19# Toruk_Makto

我都係後追單咋,有位賣家比左4魚訂左唔要,平一半問我收唔收,而家總數8魚8,我覺得好抵,因由開始到收貨對粒頭都冇期望反而有少少驚喜,不過呢粒忍者大師頭已經另外組左黑皮衫look,哈哈,唔好浪費
回復 20# catcat
呢個body比較大隻for bruce係ok
我也是打算用bruce 頭
回復 20# catcat
無現貨呀∼
body未認真試,無時間...:56:
回復 21# adqaad
lucky u~
有師兄話高追了現貨!我估係display...
回復 25# Toruk_Makto

可能係淘寶買,老實講,我係鋪家都唔會入呢隻風險太大了,最緊要個價等如一隻hottoys,未必個個接受到,我真係好好彩,另外我覺得如果忍者大師同bruce著埋呢套甲,反而突出唔到忍者大師(想組個bruce被bane打殘,見到忍者大師嗰個西裝look),所以入一套就夠了
我在皆旺地下庫訂,周一攞貨已話無晒現貨賣,而家都期望Eleven 大師出手.....