Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 SHF 幪面超人 劍 (官圖P5)

SHF魂限地台?{:1_203:}

有S.H.F Wizard 全龍 介紹~~ 幾時出?
其實之前介紹新stage時已預佢出, 因為最上一行已有stage.

唔知會唔會趕係五月出, 因為官網五月 "魂stage2" 一欄係 "?"
http://www.tamashii.jp/special/shf5th/
回復 18# andrewchan0079
冇可能
通販唔會咁遲先公佈,E+應該排到7月至8月啦
龍騎後又一追的系列
終於有番d心機買SHF鳥...{:1_203:}
討厭那些一角多款...
回復 19# TsChoi

但你睇返官網內 POINT 02

佢寫得好清楚, 只係 4月, 5月, 6月 3個月連続出, 景品既stage全14種, 即係包括埋 "劍"
頭像被屏蔽
希望真係出啦...
回復 23# 流星XZ
第一,Wizard唔止一款, 同唔出劍有乜關係??
          你可以睇返我係18#張相, Wizard已有兩個, 分別係4月紅色同5月車, 唔關劍事.
第二,你話出地台唔一定出主角, 但都只係faiz係咁, 其他都有再版.

另大家都覺得五月唔會出 劍, 咁又有冇人知道點解5月份 "魂stage 2"會打 ? .
頭像被屏蔽
你唔識用腦嘛,我就用直接d既語氣同你個廢人講
就係比人你e種on9仔去妄想
流星XZ 發表於 20-4-2013 02:04 PM

首先唔該你講野客氣d
你話我唔識用腦, 咁你識唔識計數, 18#張相係喺官網copy出黎, 已清楚登出14款stage.
如果劍冇份, 點解要登出黎??
你話我廢人話我on9, 咁你又答唔答到第14款係邊款.
買! 要買! 一定買! 唔買唔得!
而家無啦啦話5月出基本上係無可能,玩具店唔洗落單???

5月出stage唔代表一定5月出架喎
必入!
希望出埋joker!