Toysdaily 玩具日報

查看: 7861|回復: 25

[新品消息] SHF 美少女戰士開訂啦

今晚見$295開訂, 唔知洗唔洗訂
I think this one will become another Crab product ! Although many people know Sailormoon, but seriously when many people buy a figure ? How many post can you post out ? I think the playable value for this figure is not high !
回復 1# lejork1221

如果你係die hard fans一定要賣嘅話訂咗都無妨嘅!
如要睇价錢才入咪等吓囉!反正係通販又女角色,就算今次買唔到都會再販
不過睇今外形好似幾好,可能出得 Pretty Cure多所得的經驗!
有愛,已訂
快D出水野亞美啦,我要孖入:love:
成3魚訂......過火左dd喎~
成3魚訂......過火左dd喎~
denniskwong 發表於 19-4-2013 12:16 PM

是b記定價高沒法.......:oh:
我都訂了!......雖然有好機會插水......:unhappy:
是b記定價高沒法.......
我都訂了!......雖然有好機會插水......
cccccto 發表於 19-4-2013 12:25 PM

肯定變成另一隻光牙, 到時2魚都唔使
denniskwong 發表於 19-4-2013 12:26 PM

插水咪入多隻溝淡佢LAW:p
不過應該唔會去到光牙GE地步,話晒份量都唔同啦
光牙......見到1魚幾都無衝動買

最近先知有個咁GE GROUP
https://www.facebook.com/pages/%E9%A0%91%E7%AB%A5%E7%8E%A9%E5%85%B7-NAUGHTY-GUY/329955510774?ref=ts&fref=ts#!/groups/121328561215263/?fref=ts
跌到光牙咁!我覺得未必,始終美少女戰士够經典不能相提並論!
而且可動Figure不多今次應該男女fans都啱,除非大貸太多或figma又爭出而影响!
雖然面形肥左少少, 不過唔算邪神樣, 身型亦算OK.

目標顧客是當時6至15歲的FANS, 現在已26至35歲, 這定價對他們來說應該不算大數目.

如果大貨KEEP到SAMPLE的質素, 大跳機會應該不大.
回復 10# redfish

個人覺得呢隻真係好似出得幾好...如成系出得晒..值得一買...自己好少睇美少女..但都係童年回憶...有一份親切感...:77:
denniskwong 發表於 19-4-2013 12:26 PM

係就好呀:he:
插水可以諗諗佢wor.............必入~:he:
唔怕訂
係怕其他4位女戰士全魂shop限定啫…… {:1_224:}
no need to preorder la........