Toysdaily 玩具日報

查看: 5042|回復: 10

[玩具資訊] 香港的gi joe已死

gi joe 係香港不嬲都係少眾,但今次上電影冇得反d玩具,好明顯香港的gi joe已死,要買只好去淘了.....

對, 無辦法, 依家係強國的世界. 我好想要 Bruce Willis
ching正相:love:

今次真係玩大左,唔單止套戲無上次咁受人注目,
{:1_224:}連玩具影都無......孩記搞甚麼..........

不過作為GI JOE死士,點都要入這SET玩下,實在好正
唔知WAVE 4有無機會出呢.....千祈唔好胎死腹中啊.......我等緊隻Cobra Commander 架{:1_201:}
其實是否因為套戲推遲左的關係???
玩具好早就已經出左
其實是否因為套戲推遲左的關係???
玩具好早就已經出左
CK1984 發表於 18-4-2013 12:44 AM

我記得上年都有留意豆城
印象中無見過呢兩隻(可能係炒家掃曬)
但我同D玩具鋪老細吹過水
佢地話主要原因係第一集D玩具死得好慘
所以都唔敢入第二集
所以……
自已諗計好了
第二集爛成咁, 想HIT 都幾爛.......
套戲本身又流流地~~~~~~~~~~~~~
第二集爛成咁, 想HIT 都幾爛.......
gumng 發表於 18-4-2013 02:13 AM

YES,套戲的官能刺激係有,但實在有很多不足的地方,
但套3.75其實係出得幾好架,尤其近出的WAVE 3,
你睇樓主影這兩隻都好唔錯
(個人感覺)套戲宣傳勁如IM3....爛如375肢解合體都有人買;相對GIJoe既人氣,香港孩記點會唔9縮丫:angry:
YES,套戲的官能刺激係有,但實在有很多不足的地方,
但套3.75其實係出得幾好架,尤其近出的WAVE 3,
你 ...
大ken 發表於 18-4-2013 10:41 AM

上映前都入左呢兩隻玩~ 係幾正~~ :78:
其他WAVE 4 有待觀察....

PS. 想買番之前POC 果隻LOWLIGHT 哩.........
好可惜•••拿拿聲上淘寶昅下先