Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[3A/ threezero] 3A HALO 最後一戰:瑞曲之戰 SPARTAN MKV COMMANDO 網上限定版

今早已送到公司, 可惜在公司唔方便拿出來玩. 所以依家有得睇住個盒, 而無得玩. 好辛苦呀!!!{:1_230:}

睇完大大d相後,忍唔住手入左,真係好正,好大隻。

同隻sideshow neyo 比高好多,真的一比六嗎?
我都要買了,請問師兄那裡入手?
銀城4+3,現貨好似唔多
根據3A回應小隊成員原設定高度為6尺9寸(改造人),再加埋裝甲所有非常高大!是1:6來的∼
睇完大大d相後,忍唔住手入左,真係好正,好大隻。

同隻sideshow neyo 比高好多,真的一比六嗎?
sniperon99 發表於 17-4-2013 11:20 PM
回復 1# Dick.Po

大大的相越來越靚. 好羡慕有這種拍攝技術.

雖則對呢款人偶無愛, 但細節, 舊化, 上色也非常出色~
多謝欣賞....工多藝熟.....努力學習中!:35:

回復  Dick.Po

大大的相越來越靚. 好羡慕有這種拍攝技術.

雖則對呢款人偶無愛, 但細節, 舊化, 上色也 ...
ivykwong1997 發表於 18-4-2013 11:44 AM
回復 34# sniperon99

Thx Ching. 今天去。
銀城4+3,現貨好似唔多
sniperon99 發表於 18-4-2013 01:20 AM

may you PM me the price pls? Thanks!
見到實物, 幾大件, 個價低過MK42, 係個樣殊D.