Toysdaily 玩具日報

[分享討論] HT Joker 究竟有多少成大師功力?

左邊嗰個成個真人甘!正!!
點解你DX11對鞋咁既?
頭髮好得!不過額露多左啲∼!
真係天外有天∼!{:2_284:}
請問左過隻邊度有得買!!! 十萬個跪求 :64::64::64::64::64::64::64::64::64:
回復 19# werewolf1995

聽聞要 $1000 USD
再者已經無得賣 ...
相比之下dx11個位真係唔似heath ledger化裝後個樣,
左手面似heath ledger好多∼
.....反正我買唔起.......
回復 20# ryantsang84

喊出黎!! 愈黎愈懷疑Hot Toys... 可以差咁遠 {:1_204:}
其實真係要公平 d , 量產 同 自已手作仔是沒可能比較 ! 你話頭雕唔似 ,你有冇攞 dx11 洗哂佢 d 油, 睇下係未唔似 , 你話化妝唔夠好 ,大貨黎講 dx11 已經唔錯, 想要好似隔離果隻咁 , 係近乎冇可能 ! 就算 ht 雕師做到, 下面班工人都唔得 la , 就算得仲可以收你千幾蚊 ,係都收同出面果 d "手作"價 la ~ 有時太過苛求 就過份了~
有得比較事實上係唔似wor,:58:
單獨睇dx11依然係水準之作。
虽则然左边超晒班,不过ht性价比win晒
左: Adam Gu + Kato       右: HT 大貨
Gretzky99 發表於 15-4-2013 09:30 AM

As per owner "Shortround" mentioned, the shirt & vest was changed Kato work's products in Dx11on righthand side.
回復  werewolf1995

聽聞要 $1000 USD
再者已經無得賣 ...
ryantsang84 發表於 15-4-2013 03:46 PM

US$ 1000 for the unpaint head sculpt right?{:1_215:}
其實ht收訂時又唔係show左手邊果個出尼呃人買, 大貨出尼係對辦真係無乜問題(有問題既係客戶服務同營商態度吧...)

不過我諗樓主係想表達dx11以ht現時技術其實仲可以造好d卦
US$ 1000 for the unpaint head sculpt right?
hyatt 發表於 15-4-2013 06:54 PM

好似係  Paint 左連埋整個 WIG ....
無 PAINT 又賣 1K USD 又好似貴左 D ..LOL
BTW 你可以問大隻佬,最應該最清楚 ! :﹣)