Toysdaily 玩具日報

查看: 5994|回復: 10

[詢問] 想問12吋服飾問題

我想問有冇舖頭專為12吋d figure做衫嫁?側係例如我比幅衫相佢,佢就整返相入面既衫不過係12吋,請問有冇呢類訂做舖頭?唔該大家先~~
同埋想問埋有冇d婑d既女素體賣?
单独做一件,我唔知区要收几多钱先可以围翻人工同稳材料的时间,加上你剩系比张相区,做出黎唔一定合身的
你整件衫時,最好比埋波地,咁會fitD,淘X找下啦,應該有。
你整件衫時,最好比埋波地,咁會fitD,淘X找下啦,應該有。
Premiumvip 發表於 15-4-2013 10:07 AM

咁我度body三圍比佢o5ok?仲想問下有冇婑dd既女素體賣?
单独做一件,我唔知区要收几多钱先可以围翻人工同稳材料的时&# ...
teiida 發表於 15-4-2013 09:55 AM

咁香港有乜鋪頭有呢類服務?
現時三樓有間嬸嬸鋪專做12吋衫,DD類也有。都有做足如出紙格,裁布咁。(7點關門)

女巴Dee 去兆萬一樓, or 銀巿地庫找啦
現時三樓有間嬸嬸鋪專做12吋衫,DD類也有。都有做足如出紙格,裁布咁。(7點關門)

女巴Dee 去兆萬一樓, o ...
nela 發表於 15-4-2013 08:57 PM

銀巿地庫係咪百老滙格離?現時點果間大約幾$到做一次?
我反而想知有無ching 幫襯過"現時三樓間嬸嬸鋪"做12吋衫,手工如何
銀巿地庫係咪百老滙格離? - Yes
現時點果間大約幾$到做一次? - based on what type material / style of your making, better u go there to check pricing

我反而想知有無ching 幫襯過"現時三樓間嬸嬸鋪"做12吋衫,手工如何 - I made the PU suit for Dark Vadar, it is OK for me
銀巿地庫係咪百老滙格離? - Yes
現時點果間大約幾$到做一次? - based on what type material / st ...
nela 發表於 16-4-2013 03:34 PM

你做果次幾$?