Toysdaily 玩具日報

樓主: tsubasacamille

[個人收藏] 我的迷你板間玩具房(不定期更新∼P40)

正呀好多我好想入既超合金魂魔動王都雙入
FRAK 發表於 6-11-2013 10:18 PM

thx c hing…但我d係普通料,ray文兄,simon兄,try兄個d先強!!
回復 436# tsubasacamille

又懶謙虛:Q

執一下先.

仲未整理好...

到以家都未郁過既batman 車..

但我都係愛甘放....:(
SimonC 兄到你出手了,師兄有一個櫃最底果層,只放間10211太單調了,快Dx入多幾間屋吧
你個嗰位可以放5間屋左右
回復 439# waihow
SIMON知我想入邊幾間...但未出手:(
翼魔~好心你就改返你個topic啦,你仲叫迷你房,豪宅就真:53:
翼魔座絕技~~~~一級富豪神櫃:71::68:
回復 441# Try0083

SIMON係倉、MB文個D用來間房....{:1_222:}
我個D仲吾迷你AR....!!!
咁都比你兜到/拖埋佢地落水.........哈哈哈:x
回復 443# Try0083

{:1_214:}{:1_214:}{:1_214:}{:1_214:}
回復 443# Try0083

:sad:改左topic la....
哈哈哈....我X你丫...哈哈哈.....板間房{:1_214:}{:1_214:}
回復 446# Try0083

{:1_222:}真難服侍.........
師兄個神檀好正呀{:1_221:}{:1_221:}:love:
frak兄,太過獎了,神咩櫃呀,好普通既玩具櫃一個。
frak兄,太過獎了,神咩櫃呀,好普通既玩具櫃一個。
tsubasacamille 發表於 9-11-2013 06:57 PM

妖~~扮窮............{:1_222:}