Toysdaily 玩具日報

hottoys Loki 派貨時間+攞貨心得

不過整体來講,頭雕像真高&衣服夠華麗!收貨:$
由落訂到取貨要11個月。玩HT真係要耐性。
耐性唔係問題!最緊要出得好!呢隻出得咁好直得等既!如果三個月就出到比我但出得醜仲衰!玩左ht都有六七年,慣左等得耐!無所謂,係未慣要排隊訂野啫!
今日仍是派 19/5 7pm 前單?
回復 19# eb1815

5:00前,唔係7點
今日仍是派 19/5 7pm 前單?
eb1815 發表於 13-4-2013 15:26

一日咋喎∼!{:2_314:}
我19號6點........:49:

好想快D有得玩
今日睇到ht window display...如果果隻係大貨既話,完全無嘢好講,正到爆,好在後追左隻thor..都係值得的:$
今次洛基有意想不到既感覺。好靚好華麗
如果唔計齊套主義者夾硬入埋在內~!{:2_285:}
冇入嘅可能走寶~!
初當睇版都知難車,估唔到同版冇咩分別~!!
樣又得~!!{:2_267:}
大家個頭盔有冇問題

hottoys段教問都係斷  說明書冇事??
http://www.youtube.com/watch?v=u ... er_detailpage#t=10s

有無師兄知派到幾多號??
有無師兄知派到幾多號??
Sam0308 發表於 16-4-2013 12:55

頭先打左去問~!
不變~!!{:2_266:}
各位,小弟係19号6:00後單,ht打左黎話有得拎啦!!請大家留意下
另外想講,ht今次真係好做到嘢,件事係咁既:因工作關係,聽唔到電話,咁我岩岩放工,見到有ht打過一次俾我,心知係loki有得拎啦,咁再打番去問啦,真係打黎叫我拎貨,我就同佢講唔見左張單,佢叫我留番資料,幫我搵番底單一星期再打俾我拎貨!!當然好失望啦!!
點知係10分鐘內又收到ht電話!!佢話搵番張單,可以拎得了!!完

我真心想讚下佢地有幫客人做嘢,仲好快手:)
岩岩拎左!!聽到啲職員講派到22号5:00前