Toysdaily 玩具日報

查看: 7277|回復: 15

今日星期五

唔知hottoys 會唔會開訂NEW WAR MACHINE
我估會等MARK 42 完左先, 如果唔係會好混亂
一個星期訂貨,一個星期派貨,明天應該派LOKI,下星期再開訂喪鞭:71:

應該今日會派loki喇!!!!
今日派loki......
一個星期訂貨,一個星期派貨,明天應該派LOKI,下星期再開訂喪鞭
東方無敵 發表於 12-4-2013 02:33 AM

嘩!如果今個月再開訂喪鞭我的銀包會嚴重乾硬化.........
不過個心又好期望,真的好矛盾啊!!
loki~~~~~~~~~~~~
今日好明显系拍货唔系开订
頭像被屏蔽
派loki就正~:love:

版就超水準, 希望大貨有返咁上下~~~~~ :)
回復 7# monchii

discast三部曲,跟著IM3-black widow又變返長髮,再黎IM3-新喪鞭……DX14-robotcop,GIJ-roadblock,蝙蝠櫃,banner博士……差不多6月尾又動漫3寶(avengers,batman,P仔)……:57:
回復  monchii

discast三部曲,跟著IM3-black widow又變返長髮,再黎IM3-新喪鞭……DX14-robotco ...
東方無敵 發表於 12-4-2013 10:27 AM

我估6月尾動漫三寶係
ironman 7 改色版 (灰色最大機會)
batman 既警察 "羅賓"
復仇者既 maria hill

估下姐 :35:
回復 13# good886

可能係IM42-pepper ver.
回復  monchii

discast三部曲,跟著IM3-black widow又變返長髮,再黎IM3-新喪鞭……DX14-robotco ...
東方無敵 發表於 12-4-2013 10:27 AM

快d出埋avp其餘2隻先啦...頂佢