Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 飛鷹俠 Gatchaman 真人版電影及新動畫版消息(真人版新預告P2)

This anime is rubbish, not gatchman at all.
Please don't use this name.
I don't see any association except the logo on chest.
睇左EP1...我直頭當係tiger and bunny 既番外篇咁睇, 舒服好多{:1_218:}

ガッチャマン完成披露試写会7/16

http://www.youtube.com/watch?v=hvWBNunx_Ys&feature=player_embedded
睇左EP1...我直頭當係tiger and bunny 既番外篇咁睇, 舒服好多
Ellis430 發表於 15-7-2013 05:47 PM
{:1_222:} 女主角好噪音, 整體上, 呃自己佢唔係科學忍者隊就真係ok...
睇左卡通兩集,故事實在唔掂,扮高科技,套甲好肉酸,主角妹好似弱智咁,最嚴重係掛住飛鷹俠牌頭,故事與舊作完全無關連{:1_204:}
睇左卡通兩集,故事實在唔掂,扮高科技,套甲好肉酸,主角妹好似弱智咁,最嚴重係掛住飛鷹俠牌頭,故事與舊 ...
勇 發表於 25-7-2013 08:18 AM

睇開啲啦師兄,呢套新版除咁logo,其他嘢都改晒(廿年前同廿年後都兩個世界啦XD)
仲有新版係外星人搵地球人組隊打怪物=.=,敵人所用嘅力量好明顯唔科技力量。。。
女主角係就係噪啲,但唔似弱智,只係處事離經叛道,與男主角嘅刻板性格正好相反啫
女主角唔係咁嘅性格,係唔會有人知班扭計骰係咩,之後個故仔講落去會好無意思。。。

題外話,如果套真人版好似當年套再造人卡辛咁,我真係會諗:與其舊酒新瓶,左補右改頂爛市;倒不如顛覆原設定拍套新嘅

日本明天上映,估計DVD半年後出
Catchaman Suits On Display in Shibuya

套動畫個故仔其實唔差的...

ガッチャマン(本編ディスク+特典DVDディスク) [Blu-ray]
発売予定日は2014年3月5日
剛剛睇完真人版,故事麻麻地,好以X-men咁坐大飛(鳳凰號)+蛛蛛俠大廈罅盪來盪去咁!
不過頭盔幾型(冇元祖突鴨咀玻璃罩咁有特色)
人物都算易入口除左羽毛仔, 唔夠man!
肥仔變健碩靚仔, 走肥!
亞珍樣子甜美但典解唔著返迷你裙仔制服? 我好似留意到佢對腳有少少粗呀!原因嗎?
笑起上來甜甜的止到下咳!

短裙仔踢腿好睇好多!:34: {:1_221:} :p :46: :46:
:no: 仲有,冇五架獨立機仔有D失望...:no:
剛睇完碟,個故仔真係有啲失望。可能我睇唔明,節奏好慢同戰鬥場面得開頭同結尾。睇到中後想瞌睡。
剛睇完碟,個故仔真係有啲失望。可能我睇唔明,節奏好慢同戰鬥場面得開頭同結尾。睇到中後想瞌睡。
garykuga 發表於 25-5-2014 06:44 PM

都預左, 呢D都係日本仔將動畫真人化的通病!!!:42: