Toysdaily 玩具日報

樓主: iamsamuel28

[新品消息] 7月 megahouse 魔動王 水倦俠

今次d關節都好好,唯一不滿係換拳頭好難拔出來差點扯爛埋支棍及件武器好難套入個拳頭,強行套要甩色
我諗唔少人對呢個系列已死心
其實地隱俠係 OK, 如水捲俠關節都一樣實凈又價錢三魚中以下, 接近返當年壽屋地隱俠價位, 我都會買, 只係之前超級三俠全部五魚中先唔太值, 雖然佢地係金屬色
我諗唔少人對呢個系列已死心
fatcheong 發表於 31-7-2013 11:27 AM

係連代理都死心, 水捲俠劈價賤批55算, 玩家的喜訊, D邪動神應該無人會返.
其實地隱俠係 OK, 如水捲俠關節都一樣實凈又價錢三魚中以下, 接近返當年壽屋地隱俠價位, 我都會買, 只係之前 ...
kinis 發表於 31-7-2013 11:41 AM

咁快三魚中以下:@, 仲平過瑞記的批價, 果然批發零售齊心劈劈劈{:1_214:}
回復 65# redfish
未見三魚中, 呢個只係我個目標價, 不過而出面做緊#&*, 三魚中容乜易
回復  redfish
未見三魚中, 呢個只係我個目標價, 不過而出面做緊#&*, 三魚中容乜易
kinis 發表於 31-7-2013 06:03 PM

因為瑞記賤批先咁平, D鋪應該唔會咁快去蝕賣.

相信呢次瑞記應該係一次過賤價掉晒出街, 費事坐晒蝕倉租