Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【玩具日報搶鮮測評】3A 鐵甲鋼拳亞當 Real Steel ATOM

頭像被屏蔽
上網仲有得訂喎
initialb 發表於 15-4-2013 09:27 PM

thx , 我以為cut左! 即訂:35:
小弟也剛訂了, 第一隻3A :35:
小弟也剛訂了, 第一隻3A
atom 既吸引力真係吾少 , 令到好多師兄入3a坑 :46:
我都係第一隻3A~
琴日攞上手,正如ching們之前講一樣,
有頭重腳輕既問題,而我見到膝關節中,
有一件零件係冇做舊化,而係原來膠既灰色,
而鑼c位也是原來的銀色,唔知呢d位有冇得做埋色呢,如果大貨做埋上色,就真係正晒喇,如果係做唔到既,都有所謂,因為已經夠靚喇~
订了atom
但3A 的人偶,包括ambush, 摸了会有“粉粉”的感觉
会不会迟些搞到其他HT人偶都“粉粉”的?
如何避免?
Ambush買咗一段時間都無退色
請問係唔係已經cut左訂了???
hot toys開訂了,唔知幾錢呢?
回復 128# lkaichun

官網已經cut左, 但仲可以去7仔或HT到訂:^
好似官網訂有Remote跟, HT及其他就冇.... >_<
我在七仔訂了, 價錢差不多~~
因我一個人住, 晚上才能收, 佢送貨都冇用.~~~
MISS左,  唔知官網會唔會有機會再開訂? 請問官網訂價係幾多哩?出去訂時想作參考
MISS左,  唔知官網會唔會有機會再開訂? 請問官網訂價係幾多哩?出去訂時想作參考
gominggo 發表於 17-4-2013 05:05 AM

USD 320................
hkd 2574.77,不過唔知7仔幾多錢,我住得遠所以上網訂送到屋企,因為之前隻ambush&#21946;ht度訂,個盒好長,要&#25886;比較麻煩,所以就算貴&#21874;都情願官網訂.