Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 555saga

[新品消息] gx-62 亞版開訂 la!

誇d掛
日/行貨都未出就已訂到亞版
超港人 發表於 11-4-2013 12:38 PM

合金魂o係好耐之前已經有行版亞版同時開訂。
我記得我自己第一次訂亞版係六神,只係11魚,不過要遲兩個幾月先有得玩。
近日我訂MB 艾斯亞,又後行亞同時開訂,我都係訂亞版,未有得玩。

今次合金保將行日亞版分開訂,我就唔知原因。
回復 16# Garycharm

六神11魚, 真係抵到爛, 不過要等兩個幾月就難忍左D
回復  Garycharm

六神11魚, 真係抵到爛, 不過要等兩個幾月就難忍左D
Mo.P 發表於 11-4-2013 09:55 PM

行版好似 13魚,我貪平,訂亞版。
不過果時唔多識分,唔知要等咁耐~~

btw,以前 11 魚已經覺得好貴,
邊似得依家,一隻合金賣1K 差唔多已經係入場費~~
所以呢隻合金保竟然只賣7/8魚,真係又感動又驚喜。
六神我入 14.5 魚, 兩萬幾 yen, 差唔多啦, 所以呢隻萬二 yen 要 8魚幾都差唔多啦
行版好似 13魚,我貪平,訂亞版。
不過果時唔多識分,唔知要等咁耐~~

btw,以前 11 魚已經覺得好貴 ...
Garycharm 發表於 11-4-2013 10:08 PM

11魚真係好平呀,唔知ching可唔可以PM小弟邊度仲訂倒基恩呢?!:handshake:
回復 15# 六神

去到訂不到:56:
日版依家買緊*)),唔知亞版大貨返做幾?我估^*)有交易,大家一齊估下!:57: