Toysdaily 玩具日報

查看: 7875|回復: 17

[詢問] Mark7和Mark42如何選擇?

之前訂左Mark7,現在又有點想訂Mark42,但家中只想放一個鋼鐵人。師兄們會點選擇?
兩個買曬戈d就唔駛講啦。。。。
你自己咪答左囉

你都訂左7仔,多一事不如少一事

無謂訂42
真的要二選一,我選mark 7,
因個人比較喜歡紅色的ironman~~~
又有頭雕,仲要平的~~
等mark99………………:x
諗緊好唔好賣左mark7張單,之後再等mark42∼,∼
henry123456 發表於 8-4-2013 01:54 PM

mark 7 型好多, 仲要係復仇者第一集既version, 收藏性都高d啦~~~
乜柒-四月有得玩
乜死易-下年至有得玩

一鳥在手勝過兩鳥在林。:78:
為表 CHing 誠意真的想等買Mark42, 請以原價讓張單比其他有愛人仕 ~

不是的話只會比人感覺是想在這裡 Sale 你張單 ~  :58:
mark 7 型好多, 仲要係復仇者第一集既version,藏性都高d啦~~~
denniskwong 發表於 8/4/2013 14:01

第時又會有隻第二集ver 既吾知mark 幾
henry123456 發表於 8-4-2013 01:54 PM

賣左mark7張單,之後再等mark42
之後賣左mark42,之後再等mark52
無限loop, 你永遠玩單
會點選擇? ? 有得比我選擇???我想選擇認識番個南亞做朋友!:blame:
:help::help::help:Mark 7 呀:help::help::help::help::help:
mark 7 for sure!!!!!!
因為mark 42完全無飛彈, 無機關玩....orz
樓主忽然c忽痕考慮隻mark 42,不外乎貪新鮮或者俾佢既合金吸引
建議等dx diecast mark 3,一定有可動眼加合金玩,而且比任何一個型態都具代表性
第時又會有隻第二集ver 既吾知mark 幾
saihttam 發表於 8-4-2013 02:06 PM

咁永遠咁比就冇得比啦, 如果單比 mark 7 /42, 就一定係 mark7型~
我會選擇Mark7,原因有三個D:
1.價錢平D
2.玩得快D
3.配件多D