Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] marvel出品,必屬佳品(Updated)-Phase One Boxset

師兄真係好正.買左幾錢錢?一個行正人員BID定有個GAP^^
我隻隻碟都有了,只想要個箱同特典。
師兄真係好正.買左幾錢錢?一個行正人員BID定有個GAP^^
hillscheung8234 發表於 7-4-2013 02:29 AM

I bought it in Amazon, including the fastest speed shipping, around HK$1300.
我都起amazon訂左, 上星期扣左錢, 等佢發貨
好鬼想要d cover art {:1_201:}
而家仲有冇機會買到{:1_201:}
而家仲有冇機會買到
迪捷路貓 發表於 8-4-2013 12:38 PM

YOU CAN BUY AT AMAZON
回復 22# benedict

Oh, 小弟舊年7月都訂左, 3/4 收到email 話已付運, 期待中!
{:3_133:}
我想問Ironman and Ironman 2 個 d bonus disc 係唔係無曬?
最可惜呢 set 碟無中文字幕, 唔係就早入手了.
我login左入S.H.I.E.L.D. 個網,reg 完咩都睇唔到!
我login左入S.H.I.E.L.D. 個網,reg 完咩都睇唔到!
kcnneth 發表於 19-4-2013 02:11 PM

我都試左好多次先得, may be FLASH 問題!
kcnneth 發表於 19-4-2013 02:11 PM

You can try reflashing it, It may work!
YOU CAN BUY AT AMAZON
benedict 發表於 8-4-2013 04:11 PM

我終於都訂左~~等下個月收貨{:1_203:}
回復 29# 迪捷路貓
可直寄香港嗎?