Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

回復 1782# irontuba

一星期都太樂觀... 一個月就差唔多
無訂,當時未入坑,好想要,如果比成29魚買又好似好痴線而且助長炒風,大家點睇?
隻愛國者我都平入,呢隻唔急既等吓囉!無訂就衹好等,或者慳錢玩第二樣.
{:1_222:}今晚上去幫fd拎單同拎貨睇黎都要排樓梯
無訂,當時未入坑,好想要,如果比成29魚買又好似好痴線而且助長炒風,大家點睇?
mokfung1985 發表於 8-7-2014 09:39 AM

同愛國者一樣....遲下有大貨....  .....都係個句...早買早享受...遅買一定平幾魚....係咪呃你遲下你就知......
隻手幾易斷下,我睇到fb有人整斷手,手個接合位都好化學下,得塊膠連住
同愛國者一樣....遲下有大貨....  .....都係個句...早買早享受...遅買一定平幾魚....係咪呃你遲下你 ...
cartoon 發表於 8-7-2014 11:39 AM

Ok師兄,咁我理智D:)
回復 1788# lawliettoo

Ching 可否cap圖上黎了分享下???
係咪講緊隻手d接合位用左好似潛行tony果隻咁!用磁石接合好易甩?

我反而like用磁石比較易換野玩!因為好多時d玩具耐左吾知點解會好緊!

成日玩斷!
回復 1792# anakin360

wa!原來講呢種斷手!好嚴重wo!
anakin360 發表於 8-7-2014 01:43 PM

自己都講話自己扭斷…可能當人為破壞,無得換…:he:
回復 1792# anakin360

好慘烈:time:個位係金屬件會唔會好d....
唔明手甲都可以做磁石,點解胸甲唔做埋呢,D窿窿好核突
咁搞又法.....遲拎又黑仔要換的話....
就一定要換6神合體啦!!!!:time: