Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

回復 1692# coltrane

純抽水, 派貨日期例遲三個月至半年. 派貨期又三個月至半年....
無錯係無合理的理由, 但係有可能.
回復 1688# 97015830

didn't mk42 blown already... ??
回復 1688# 97015830

didn't mk42 blown already... ??
我4月9日先訂到mark 42 , 相信在我前面等候大大該眾多, 派貨慢真的有可能:ice:
希望佢唔出mms啦!因已有wm 1.0,如果出埋,又要睇駛唔駛入埋
玩具初哥哥 發表於 19-4-2013 03:09 PM

咁你依家諗定入唔入新版喇!
回復 1697# 地獄滾球

Oh!因我唔係VIP,所以登記了!
{:3_129:}我訂時只MK42他們說下年10月有貨, 反而遲訂的WM MK2就下年第2季
要等成年!!!!!
CEO攞果千幾粒滾澳元一年....都幾肥:57:
尋日去希慎睇咗實物,Mark42隻版D甲唔知點解做得好粗糙,好似求其啤出來一D都唔靚,反而隻愛國者實物好靚,質素好好,雖然對愛國者無興趣,但真係有正版&老翻嘅對比,咩事HT攪隻版咁差,唔通套甲太複雜?

希望係我老眼昏花....
尋日去希慎睇咗實物,Mark42隻版D甲唔知點解做得好粗糙,好似求其啤出來一D都唔靚,反而隻愛國者實物 ...
rivaltat 發表於 15-5-2013 12:34 PM

師兄 ! 其實你再睇細心 D , 呢隻 MARK42 好明顯係趕貨做 IRONMAN3 宣傳 , 你再留意下佢個頭同脛 , 只係用 BLUE-TAP貼住 , 完全唔係有 JOIN位 !
師兄 ! 其實你再睇細心 D , 呢隻 MARK42 好明顯係趕貨做 IRONMAN3 宣傳 , 你再留意下佢個頭同脛 , 只係 ...
samyiu 發表於 15-5-2013 05:24 PM

相信情況同上年美國動漫節時隻mk7一樣…
啱啱完成創舉,用咗日幾睇晒全部 114 頁共 1703 個 ching 嘅 post,真係好累!
回復 1705# sfleechris

完成後有什麼講下?
回復 1706# BESTOFANDY

小弟大愛 IM 新入坑,所以喺呀虎掃咗啲 figures 及抄單。不過見到呢度成千七個 post,有九成幾都係講抄家的不是,同埋鼓勵啲 ching 唔好助長抄風。個人都幾讚成,所以張來入貨都會同啲 ching 七粒鍾喺 mk 並肩作戰!