Toysdaily 玩具日報

查看: 15139|回復: 50

[改造交流] Metal Slug (邪神級塗裝T^T)p.2轉貼了高手作品p.3新增外拍

攪左成個清明假…{:1_210:}
high左成日溶濟…{:1_206:}
唉…油到咁既屎樣…{:1_229:}
(堅係傷眼圖,唔係講笑…唔好話小弟無事先警告。{:1_204:})
之後真係核突既話,唔該唔好鬧。笑下就得,ok?{:1_235:}

想滲啡線…
但整得效果好差…

同埋呢套野係要撕開佢…
油完再癡返
好麻煩!:*

其他件諗住都滲啡,以為咁深色,應該好易攪…

結果出黎效果好唔滿意…

兩部坦克,諗住一部跟遊戲,銀色主色。另一部就跟設定圖
,用綠或啡…
呢部係打算上銀。

呢隻就打算上綠色…

飛機都係諗住銀色做主色…

銀主色坦克…

第一次油完不停咁執…

綠色底坦克…
只係覺得污糟…

唉…{:1_222:}

飛機…
唉…算…:die:無心機講啦…

駱駝…
我真係對佢唔住…油到佢成舊腐乳咁既色…

所以係咁E影下就算。{:1_224:}

第一次油扭蛋…
全員變成邪神,哈哈哈~~~~
{:1_220:}

大合照…

{:1_203:}離遠睇…都呃到下人既…

如果傷左眼,只能講聲唔好意思,希望下次整得好D。拜拜~

加張入盒圖先{:1_211:}
唔係丫!!都唔錯喎!!:handshake:
咁細隻唔係易油架!!

我都好想試下哩隻銀底銹跡既效果。。。:$
我覺得又ok wor! 唔錯
Marco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{:1_220:}上哂色真是好型
乜油得好差真係唔覺,最衰我唔識上色啊唉
Not bad ah, good job!
都幾好, 加油!!!!!{:1_208:}
當舊化lo....{:1_220:}
好有心機油,算唔錯啦:71:
好正好有舊化感。。。。。超得呀 !!!!!
我覺得唔錯{:1_220:}
細細粒都油到咁仔細, 已經超越咗笨大上色扭蛋的質素許多了~~
邪乜鬼神呢~~你自謙了~~
小弟油開扭蛋都覺得大大油得非常唔錯, 不過落雨天其實唔係好適合上色, 辛苦曬~~
Not bad at all... {:1_220:}

Just too high for your expectation only! :)  Carry on and cheer up!! :)
頭像被屏蔽
堅靚, 好有心機
不過女角眼神有d死魚xdd:DD