Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: DDDragonball

[改造交流] POPY DX 機甲艦隊 重建工程計劃完成!!(俺參上!!) 注意多圖!!!

我記得十五機體好似就快有新版本的超合金
但應該唔係(魂)出品,
我自己就無買過(魂)的產品,
唔知係咪比起其實廠好好多?????
如果係.......我好想買(魂)的金毛獅王.....
合金玩具…都搬去模型區?{:1_201:}
情可以堪?{:1_207:}
合金玩具…都搬去模型區?
情可以堪?
原罪 發表於 6-4-2013 05:09 AM

架十五機係膠來的...................
架十五機係膠來的...................
mushroom 發表於 6-4-2013 10:03 AM

{:1_224:}ok
我收聲…
哈哈...原來係咁,
咁應該好多"合金"玩具要轉黎呢區了
嘩哈哈哈
哈哈...原來係咁,
咁應該好多"合金"玩具要轉黎呢區了
嘩哈哈哈
leawong 發表於 7-4-2013 11:39 AM

MP系列..................................
錯有錯著 如果唔係版主移POST到模型區 我諗我都睇唔到樓主神人塗裝  因我好少睇其他區  繼續支持樓主出多D懷舊POST :78:

回復 22# 一文字BX

其實唔係錯有錯著,我個Post比人當垃圾移左去熱血區,我只好求白狼兄收留,等十五機唔使做冇主孤魂⋯
回復  一文字BX

其實唔係錯有錯著,我個Post比人當垃圾移左去熱血區,我只好求白狼兄收留,等十五機唔使 ...
DDDragonball 發表於 8-4-2013 08:24 PM

再一次support樓主{:1_208:}!!  DDDragonball 兄份熱血值得一再稱讚!!:71:
回復 24# kahn111222

多谢師兄
大大鬼斧神工,神技也,,,,佩服~~~
題外話,,,我覺得15機都係依款好,原味十足。某牌子的新款,,我覺得條腰太瘦了,無乜味道咁~~怪怪的...
無可能唔支持{:1_220:}