Toysdaily 玩具日報

查看: 4461|回復: 13

[玩具報告] ULTRA ACT - 超人啊鄉

不如聽下op先啦 ---> http://www.youtube.com/watch?v=hIsdMhF5Sr8  {:1_221:}

帰ってきたウルトラマン......1973年...香港三色台電視(cctvb) 都有播過 譯名為《超人歷險記》
人間體:鄉秀樹...(好有佬味ge男人)

廢話不多說....以下只係用手機影的相...小弟盡量緊返劇中動作去擺pose的去圖~

啊鄉登埸!

體型我覺得好正

手鐲也花了不少功夫呢..90分吧!~

以下先係正式既

手鐲攻擊(誤

我暴中意ge武器

打吸血鬼怪獸好似用過一次呢...

超人用實盾...啊鄉果然係武器之王...吉田 7號個D都只係用 光防壁炸..XD

死光POSE ..真係洛吾少心機先擺到真少少...

發射!!!

後記:
QC一般...頭部有點花...(見大大 好似隻隻都係禁) 死光POSE有點難擺..
不過不失....有配件多當補救 齊體89分吧..如果  有埋 大死光(L型Pose) 就真係正好多啦....
只差太郎同7號2.0ver 就齊 六兄弟啦

THANK YOU
好想尼奧都出ver2...拍落去其他4兄弟 比例好怪
Ultra act 中最期待是太郎:$
suppot!
大大媽入真強!{:1_236:}
頭後面的背鰭應該要闊一些才是阿鄉
請問大大在哪裡買?幾錢?可否PM 我。謝謝。🙇
回復 2# 熱血追擊者

如果我覺得可能性比較低...雖然我都好想佢出 尼奧2.0ver....意味飛虎都會出2.0的可能性
再次魂限吧{:1_222:}
回復 3# dreamtoys

太郎我都係最期待...vcd 1 set 在家收藏:)
回復 4# 圭圭圭

由ace開始..已經打媽入了:p
回復 5# 老文

背鰭我都覺得吾多夠厚{:1_224:} 旦係整體都好正:71:
{:1_221:} 入兩隻?雙倍愛?
:love: 超人阿鄉,當年日日追!
回復 11# 麥師

一隻拎出黎擺..一隻收藏:34:
我依加不時都會睇幾集呢 XD
回復  麥師

一隻拎出黎擺..一隻收藏
我依加不時都會睇幾集呢 XD
jokeryan 發表於 5-4-2013 03:35 PM
我以為你幫人買GE添~~~~~:Q
回復 13# Somebody_Ex

緊係吾係啦XD:x 如果啊鄉左手拎到武器...我諗我會買 2刀流:34: