Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 有性(興)趣一齋抵抗南亞人士排iron man報名區

其实幾點係各位喜歡。。。。大家入咗群組先。。。然後相討各位幾點可以:D
我和幾個ching已決定排通顶喇:!:!
以上的pm完了:love:再次响留言的大家説聲不好意思。。。。:64::64:

我都怕咗啲排隊黨同啲南亞人士!真係有辦法解決?可以pm埋我嗎?
麻煩ching pm多次,因為仲未收到
line id: dolphinsuen
Thx~
其实幾點係各位喜歡。。。。大家入咗群組先。。。然後相討各位幾點可以
我和幾個ching已決定 ...
FRAK 發表於 4-4-2013 05:29 PM

Ching 5/4 幾點???????
以上的pm完了再次响留言的大家説聲不好意思。。。。
FRAK 發表於 4-4-2013 05:31 PM

唔好意思師兄,未收到PM...
我LINE的ID是nomyluckyday,謝謝!
請各位大大可唔可以pm埋我?thx!
Line ID:miwa_shoko
thank you too much!!
我都怕咗啲排隊黨同啲南亞人士!真係有辦法解決?可以pm埋我嗎?
馬田丁 發表於 4-4-2013 05:35 PM

又唔係話一定解決到。。。不過多個人,去厠所方便啲,又唔洗咁悶
Ching 5/4 幾點???????
kkkso04010 發表於 4-4-2013 06:04 PM

我同另外幾位大大,已相約一點朗豪坊對面翠華集合:35:
我同另外幾位大大,已相約一點朗豪坊對面翠華集合
FRAK 發表於 4-4-2013 06:30 PM

PM 左俾你~{:1_202:}
我也收不到pm, 可否再 pm? 謝謝。
有興趣pm or catcat06123@yahoo.com.hk thx
我開左個LINE , 可以pm埋我嗎?:64:
我都想join, 煩請pm
大大 請pm我 我都想join thx :)