Toysdaily 玩具日報

查看: 13632|回復: 14

[分享討論] 數碼暴龍15週年記念complete box set(完,更新13樓)

le盒野俾炒家炒到癲.....千6訂家陣炒到3千幾

封面係大大隻亞古獸

打開後,第1層係4包卡

第2層(卡簿)

奧米加&紅蓮騎

入邊有簽名板x2(應該係...仲未開)

最後1層(資料集&全卡鑑)

資料集封面

發售過的卡包&卡box

暴龍機

game

動畫

漫畫

玩具

簽名板&2張為15周年設計的新卡(應該)

待續...
行版定日版來的?:$
其實我都5知...但應該係日版黎...
因為我係係y拍到bid番黎= =
哦~今次香港暈shop既效率好慢,過埋復活節都未派貨:67:
冇訂,有啲後悔~~~~~~~~~~:die:
冇訂,有啲後悔~~~~~~~~~~
pein 發表於 3-4-2013 10:01 PM

冇訂,有啲後悔X2
頭像被屏蔽
由於太過唔鍾意後期數碼暴龍
無買到
而家睇左當買左
謝分享~~~
後期放的數碼暴龍真是好難接受.不過呢盒野有咩解救上到甘高價.幾張卡甘值錢?:47:
回復 7# kelvin12
因為我無信用卡,所以無訂
+上我平時買開的都係3位數,就算炒都係貴到幾十至百幾

但le盒野由k6炒到3k幾...我真係覺得癲lo= =

回復 9# 886600

192張卡+上本全卡圖鑑(近300頁全彩,收錄所有卡),我都覺得值2千幾(仲有其他野)
可能本圖鑑同本資料集真係太正,所以俾人炒到咁高= =
後期放的數碼暴龍真是好難接受.不過呢盒野有咩解救上到甘高價.幾張卡甘值錢?
886600 發表於 4-4-2013 07:02 AM

未公佈再版前,部份金卡貴到可以買到幾set 15周年再版,例如奧法獸+龍刃個張金卡。
而家再版,如果正價買到的話,未計其他附屬品的價值,除返條數都只係$8左右一張卡。以前暴龍卡就算幾唔值錢,金卡都唔會賤到單位數字一張。而且再版收錄了唔少獨有的金卡,當然有升值的潛力~
頭像被屏蔽
part2
第1頁當然放上至愛:v龍獸系列

左呀古,中間4主角,右係為15周年設計數碼暴龍

呀古&加布進化路線

3大天使

v仔&蟲蟲進化路線

基e獸進化(無古拉)

04主角進化

04boss
j

x系主角

7魔,有張係04到...

4聖獸

千年+3黑+12神(得4隻)

皇騎

5位主角
以下特寫

以下圖鑑,差5多3千張,只列出部份

04主角

以上2張都好型

萌爆古樂獸>..<

v龍獸:斯路/零丸(愛爆)

萌呀萌呀啾~

假m記系列

wtf........

01主角卡

到最後...當然要用一張超超超稀有&超超超喜愛的卡作結

唯一一隻在卡上刻有名字&超究極體4字的卡!!
引死人啦:63:行貨目前為止,仍然係出貨預備中(超過一星期了),係咪同罷工潮有關呢?我懷疑d貨仲滯留左係貨櫃碼頭{:1_222:}

嘩, 多謝師兄分享 {:1_221:}
仲深深記得細個自己只能小玩數包而同學可以爆盒既感受, 同學仔爆金而自己就全白 {:1_222:}
到生日父母送一盒19/20代booster比自己, 自己限住自己一日開一包, 最後15包得8張金字左右 :*:angry:
太古日x (y通) 我記住你