Toysdaily 玩具日報

查看: 9478|回復: 20

[玩具報告] Assault Kingdom EX01 傷眼圖

我能成為第一個貼這食玩實物的人嗎~?

絕對是好玩的, 可是亦想起, 這個價錢, 以前能買到HCM PRO, 現在買的卻只是食玩, 感覺有點粗製濫造了~
No!  StoneKeung01 has posted it before.  :(

And, Google do not support direct link, you can use other web album and post them again! :)
好似幾正~~~~~:63:

回復 2# Douglas.M.Saint

我以為自己入手得好快{:1_198:}
謝謝提醒! 那,目前能看到相片嗎? 我是電腦白痴呢~
回復 3# 火星坊主

是好正,可動性好高,牛油炮有兩種角度,可組合得好型~
真係貴價盒蛋{:1_224:}
求問師兄,現在此物現貨價約多少? 小弟身在濠江,地區無店有販賣,唯有上網買,故希望籍此參考價格,請PM報價給我,謝謝!
Asd666 發表於 4-4-2013 12:48 AM

係米有再油過?
係米有再油過?
腿蛋三文治 發表於 4-4-2013 01:15 PM

似滲左線,應該會好d!
回復 9# 腿蛋三文治

冇野做劃下線咋…兩把劍就油左...
好似幾大隻gum...係咪大過hcm-pro?
回復 6# Mr009

是呀, 這種SIZE, 這種物料, 也要賣這價錢...
回復 7# vitamilk

實不相瞞, 晚輩也是在旅行時買到的~ 所以才覺得有可能成為第一個喇~ 我在當地走了三日三夜也只見3家店有賣~

至於價錢, 3家中最平, 都仍比初期的hcm pro貴2-3成~
(p.s. 不知為何發不到pm, 請見諒~ )
回復 12# hamsterking

看起來好像比hcm的rx78高一點點, 但肯定比sazabi那些小~