Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Marvel Studios未來電影新概念圖

《Captain America: The Winter Soldier》首張概念圖

《Guardians of the Galaxy》首批概念圖推出

如果Guardians of the Galaxy要拍成電影,可能會步綠燈俠後塵仆直!:36:
如果Guardians of the Galaxy要拍成電影,可能會步綠燈俠後塵仆直!
Mcfarlane 發表於 2-4-2013 08:27 PM

唔會, marvel studio d 戲差極有限。
如果拍得差過綠燈俠,就已經唔算係戲。
如果Guardians of the Galaxy要拍成電影,可能會步綠燈俠後塵仆直!
Mcfarlane 發表於 2-4-2013 08:27 PM

如果唔拍,佢點駁去iron man 3 同 avengers 2 :36:
《復仇者聯盟2》於明年年初在英國進行拍攝!
期待睇的電影!
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
睇左DC電影幾十年, 佢地的劇情永遠唔會教我與奮.
肯定是制作方專登咁做.
叫我費解.
睇左DC電影幾十年, 佢地的劇情永遠唔會教我與奮.
肯定是制作方專登咁做.
叫我費解.
bigtomm 發表於 4-4-2013 07:42 PM

DC個問題係由基斯度化李夫的超人年代開始,佢一值都在華納(WB)旗下,所以DC電影一定會係華納出品,而華納本身的高層對呢類漫畫超級英雄的故事認識都非常膚淺,睇睇超人由第三集(Superman III)開始,同蝙蝠俠不敗之謎(Batman Forever))開始,華納D高層一插手換導演,D戲就仆值;蝙蝠俠如果唔係Nolan,都唔洗有返身之日。