Toysdaily 玩具日報

查看: 21039|回復: 33

[LBX] Bandai 7月 LBX Hyper Function 003 Lucifer

竟然係佢:47:?喺我心目中仲有排先到佢喎
我想佢出太陽神多D囉.......
竟然係佢?喺我心目中仲有排先到佢喎
HORSEORPHNOCH 發表於 2-4-2013 01:05 AM

差唔多啦,佢算係係咁多部中boss最靚嗰部
潘多拉,奧丁呢啲第一季後期主角機梗係壓軸架啦{:1_197:}
雖然我期待緊Hyper function出奧比斯Boxset(一盒三隻玩合體)

我想佢出太陽神多D囉.......
燕京 發表於 2-4-2013 08:13 AM

嘩,機會極微。
普通版模型都唔出佢,Hyper function點會出呀。。。
我要齊諾原型機{:1_207:}
lol...........之前果隻都未砌.........
成條line只會出騎士骨架既lbx...
可以skip
I'm waiting for Ifirit and Joker
回復 1# redfish

多謝大大資訊分享
出完路西法之後Bandai可能會出紙箱戰機W果隻黑色版路西法
我想問下ジャンヌD係咪被遺忘左…
我想問下ジャンヌD係咪被遺忘左…
麻友 發表於 2-4-2013 06:57 PM

好明顥係,之前出得一集左右的水中形卒仔都出但就死都唔出佢
出完路西法之後Bandai可能會出紙箱戰機W果隻黑色版路西法
curedream 發表於 2-4-2013 06:30 PM

限定{:1_214:}{:1_214:}{:1_225:}{:1_225:}原來一早鋪好路
Lucifer要出HF了?好吧,待试做品放出
Lucifer要出HF了?好吧,待试做品放出