Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 魂限雙子座教皇頭像 - 光與暗之迷宮!!!

thanks, 依set 靚過之前嗰幾隻好多...教皇堅靚, 夠哂神秘感,

但我更鐘意雙子座(頭盔版), 可惜個頭像套唔到落12吋figure度, 如果唔係必定會入

師兄啲相好靚:71:
thanks, 依set 靚過之前嗰幾隻好多...教皇堅靚, 夠哂神秘感,

但我更鐘意雙子座(頭盔版), 可惜個頭 ...
fukada 發表於 2-4-2013 11:51 AM

多謝支持~ 今次冇樣所以覺得特別神秘同有美感~:)
能放上神話的身體上嗎?
點都要支持下文爺{:1_213:}
師兄d相好靚!教皇確係正!{:2_304:}

多谢RAY文兄靓相,我都系睇左当买左, 要留返D钱买EX同皇级, 开太多饭的结果, 不过90%系B社出品,真系同佢打工咁
题外话, 见到只教皇, Kidlogic果只开左订, 睇样唔错对眼今次可以light up..文兄有冇订啊
能放上神話的身體上嗎?
gazza1211 發表於 2-4-2013 08:42 PM

唔得喇gazza兄, 比例較大呀..........:(
點都要支持下文爺
狂四郎 發表於 2-4-2013 10:09 PM

多謝四郎捧場......................:77:
師兄d相好靚!教皇確係正!
andysin33 發表於 2-4-2013 10:17 PM

冇錯呢, 唔知係咪今次魂限關係, 感覺好似好返d..........:78:
多谢RAY文兄靓相,我都系睇左当买左, 要留返D钱买EX同皇级, &#2 ...
wingsiu 發表於 2-4-2013 11:23 PM

wingo兄, 以你咁嘅財力入埋都唔怕啦.................:58:
kidlogic果隻hk好似會開專門店, 到時再睇吓訂唔訂......因為之前cbc系列多數都插水多.....:78:
回復 24# ray文

係呀!搞到我有d身痕呀!{:2_305:}
回復  ray文

係呀!搞到我有d身痕呀!
andysin33 發表於 3-4-2013 11:16 AM

身痕就唔好忍喇........話晒都魂限, 如果啱價可以諗諗佢呢.......{:1_197:}
wingo兄, 以你咁嘅財力入埋都唔怕啦.................
kidlogic果隻hk好似會開專門店, 到時 ...
ray文 發表於 3-4-2013 11:02 AM

我冇無限金錢架:(,不過買玩具系我唯一興趣,所以未用多少少囉(其實玩先系,不過冇時間玩....:42:)但有錢買都系睇下夠唔夠地方同埋最緊要睇家中大人嘅面口啦....
只野我都未訂,不過就入左只egg attack ironman俾我家中大人
CBC插水好,少D人買可以等到我以後返黎一次過掃貨{:1_208:}
我冇無限金錢架,不過買玩具系我唯一興趣,所以未用多少少囉(其實玩先系,不過冇時間玩....)但 ...
wingsiu 發表於 3-4-2013 01:27 PM

地方確實最重要...............cbc你大可到時回港先一次過入呢.......:71:
無樣果兩隻正
有樣就...
UMMMMMMMMMMMMMMMM