Toysdaily 玩具日報

[其他] TF PRIME 兩問 (關於1.麥加登 2.力捷)

第一問:

第二問:

參考自:

問孩之寶吧!!!!!!!!!!!!!
nice:handshake: ... 我喜歡你d故事:71:
:DD笑到卡卡聲~
大黃蜂貼住黎射既想象好邪惡{:1_222:}
笑到卡卡聲~
大黃蜂貼住黎射既想象好邪惡
原罪 發表於 1-4-2013 11:25 PM

nice ... 我喜歡你d故事
滴滴仔 發表於 1-4-2013 11:10 PM

謝謝支持, 這幾天天氣很差也病了,
本來想在愚人節做個長劇場的,
可惜體力不支, 唯有影些簡單的,
大家也要好好保重身體啊,
(尤其是這幾天要日晒雨淋的人)
你得了淋病??!{:1_197:}
你得了淋病??!
sundaydriver 發表於 2-4-2013 11:20 AM

對呢, 醫生話係......'淋病'....
如果唔盡快醫的話, 會變痴綫......惡化成......'淋瘋'了.....
'let's get wet'....唔係, 係'don't get wet'~~

(大家不要淋病了, 除非你有一個叫'唔千乳'的女友, 日日可呵護住你~~)
好想新一季3派既老變都變到動物甘就正啦...
好想新一季3派既老變都變到動物甘就正啦...
hazeshadow 發表於 2-4-2013 11:52 AM

我想除了新角色, 舊角我想大都是舊模加上一些獸化型態就出街了,
剛看了最近出的BH D CLASS DEADWING和BULKHEAD,
因為這兩款之前RID沒有出過D CLASS, 只有V CLASS,
現在這兩個BH, 變形反而像低一CLASS的CV放大版,
有點失望.