Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jeffloh

[個人收藏] Revoltech TDK Batmobile

我無貨拿…………………………
mushroom 發表於 2-4-2013 09:45 PM

你去咗問?孤仔有冇話幾時有,駛唔駛過埋清明?{:1_198:}
今日見到迷彩實物
D顏色好似唔多掂咁
quincy 發表於 3-4-2013 02:11 AM

我見過外盒,幾有feel,雖然唔係跟足電影.........洇為唔係鐵,但舊化效果望落去無咁膠

收貨。
你去咗問?孤仔有冇話幾時有,駛唔駛過埋清明?
ZARD 發表於 3-4-2013 06:28 AM

係,佢話呢一兩日........................
昨天去孤仔佢都話未有貨(迷彩版) , 貨到佢會打比我咁喎. 不過又唔係太急, 等下無所謂~
昨天去孤仔佢都話未有貨(迷彩版) , 貨到佢會打比我咁喎. 不過又唔係太急, 等下無所謂~
jeffloh 發表於 3-4-2013 03:39 PM

急都無法............不過可以玩下Maize先........

再唔係學你買隻 batman automobila:love:
同意 - 當一架車有轆但不可動 - 根本唔算係車 -
同意 - 當一架車有轆但不可動 - 根本唔算係車 -
jammx 發表於 3-4-2013 09:17 PM

所以我之前買maize, 唔單止可動, 仲有避震