Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 笨大 DX 超合金超時空菜機 VF-25F (早乙女機) 7 月份再販!!

龍貓係咪仲有得訂?
回復 226# revy

yes ar ∼ 琴日訂天秤訂完行過都未開番∼今日行過又見開番∼仲要一樣價∼
請問樓上大大是要全定嗎?謝謝。
回復 228# 西環老妖

唔駛∼只需 %))

太空保衛就一直開緊∼無cut過
回復 227# mcwong44 [/]

請問龍貓係邊度?thx
放一兩隻出來俾人討論下,賣下廣告,去到就名額已滿,訂價紙就大大張隱約劃左價錢俾人睇下,得我開訂呀!
佢之前都有開, 前日仲開全日. 我昨天好彩叫老婆幫我訂, 之前打電話check仲有開, 可能放工時間已cut, 其實國寶的服務幾好, 只不過熱門貨, 快爆訂
派貨前開訂, 睇黎呢隻難逃插水命運!
派貨前開訂, 睇黎呢隻難逃插水命運!
Mcgarden 發表於 10-7-2013 05:53 PM

鬆貓可能訂左好多貨,點知今次全世界俾足,所以開訂走緊D
鬆貓可能訂左好多貨,點知今次全世界俾足,所以開訂走緊D
lukyuet 發表於 10-7-2013 08:59 PM

ching 請問邊度有得訂?本身唔係買開玩具,唔明大家所講鋪名, thx
ching 請問邊度有得訂?本身唔係買開玩具,唔明大家所講鋪名, thx
mr123 發表於 10-7-2013 09:57 PM

油麻地 現時點 二樓! 自己走一圈揾吧! 揾唔到就証明你同佢無緣! 係咁!
想去定,請問有ching知道仍然做!@))樓下嗎?謝謝各位。
想去定,請問有ching知道仍然做!@))樓下嗎?謝謝各位。
西環老妖 發表於 11-7-2013 12:57 AM

師兄, 已經停止了, 已經 截止 收訂單了
師兄, 已經停止了, 已經 截止 收訂單了
nipponya188 發表於 11-7-2013 09:27 AM

已經截止 ..............  我都仲未搞清 "龍貓/鬆貓" 係邊間係邊度. 係現時點 二樓???

ching 可以pm 我. 佢個真名嗎? thx
已經截止 ..............  我都仲未搞清 "龍貓/鬆貓" 係邊間係邊度. 係現時點 二樓???

chi ...
mr123 發表於 11-7-2013 10:34 AM

龍貓=鬆貓=中國國寶=In's Point 2樓
:78: