Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [手機相, 慎入] SD GUNDAM NEXT SAGA 1

作為SD扭蛋忠實FANS, 雖然好少留意騎士系列, 不過今次都入手(又入坑)
今次都係有好有唔好

先從舊模開始

1) 騎士高達 - 無乜特別, 變返藍色, 多返隻眼

2) 撒旦高達(左:舊, 右:新)

跟住新模, 由最差開始講

3) 騎士高達 (三神器ver.) - 全套最差!! 上色求其都算, 後面斗蓬太重(又唔送stand)

4) 撒旦高達 - 其實都只係舊模改少少野, 不過件斗蓬都唔錯

5) 騎士百式+騎士沙殺比 - 兩隻上色幾好, 百式用上最近next開始用的金色, 眼前一亮

6) 傳說巨人!! - 其實得個大, 不過上色好好, 重高黑黑實實唔算膠

總結:真係一半半, 唔係死士, 真係買唔過, d關節問題仍然存在
不過好似小弟咁, 細個睇d卡有少少情意結都值得

多謝觀賞
幾百蚊買扭蛋,真係bandai先做得到!!
大大好豪呀~~~~~ 呢set我都真係好想要,但幾舊水買扭蛋我就真係唔捨得喇....:68:
幾百蚊買扭蛋,真係bandai先做得到!!
馬仔 發表於 30-3-2013 04:56 PM

超變態,連旦都出限定!
我見到港魂開訂果時只係講左一隻字:X!
多謝樓主分享
仲有套SAGA02 4月繼續魂濕:72:
回復 3# Devil_Fudou

我都覺有少少奢侈...不過見兩隻重高達大大隻又幾過癮
而且我都唔多當佢係"扭蛋"xd
回復 5# dennisfong

係啦..都唔知佢saga出幾耐...
我想佢出返d 大型MA個d...