Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] NECA 病毒太利害!! 又一被感染者報到!! Jungle Extraction Dutch

係Mk 美玩鋪見到,過魚半
avengers2012 發表於 2-4-2013 12:22 AM

尋日已經唔見mk有單入, 快出手la!!
尋日已經唔見mk有單入, 快出手la!!
gumng 發表於 3-4-2013 11:06 AM

買唔到了。沽清!
回復 15# Assassin

不過呢對脾內側關節好鬆,
係最大缺點,
而個人覺得Rocky4個Rocky都似喎,
但成個系列Figure與Figure比例就差左D,
蘇聯佬太矮, Mr.T又高左D........
回復  Assassin

係最大缺點,
但成個系列F ...
ScarletSpider 發表於 3-4-2013 06:05 PM

唔同意,Rocky series係合比例。
龍格爾高一個頭,mr t 高小小,rocky 最矮。
回復  Assassin

係最大缺點,
但成個系列F ...
ScarletSpider 發表於 3-4-2013 06:05 PM

比例就差?? 唔覺?? 出得好啱比例先真!!

回復 50# gumng
睇你幅相又真係差唔多喎,
因印象中蘇聯佬嚮電影中好巨型,
Figure感覺差距好似無0甘多,
而且Figure亞波羅同蘇聯佬Figure比例好似無電影差距0甘太,
亞波羅好似只係矮得小小,排排企同印象唔太相同
回復 50# gumng
可唔以搵倒亞波羅同蘇聯佬電影中比例0既相? Thanks!
亞波羅同蘇聯電影中係0米差得0甘少?
ScarletSpider 發表於 4-4-2013 01:03 PM

覺得蘇聯佬特別高大好, 可能係角度問題, 轟天猛將入面龍格爾都係高龍哥一大半個頭.....
我入唔到阿波羅.......無得COMPARE......好慘!!
請問知唔知邊度仲有阿波羅(正常版)賣??? 知請PM我!!
阿波羅(正常版)我係一出當時買,
其實一星期後都好少見,
有都貴,依家真係好難搵,
但個人覺得如丫烏有得拍賣,
貴少少都值得入,希望佢可以出埋皮褸造型Rocky,
或者出埋教練米奇,Rocky5徒弟及Rocky6都會買!
阿波羅(正常版)我係一出當時買,
其實一星期後都好少見,
有都貴,依家真係好難搵,
但個人覺得如丫烏有得拍 ...
ScarletSpider 發表於 4-4-2013 01:49 PM

丫烏沒有正常版了, 反而淘佬見過, 不過成5-6倍價錢, 放棄了......
ROCKY 5-6 D角色無咩興趣, 反而想佢出老教練同第3集個巨人摔角手!!

另外RAMBOO 1-4的造型, 第二集女角和將軍朋友都好有興趣!!
ScarletSpider 發表於 4-4-2013 01:03 PM

我有rocky 4果兩隻,其他無買,睇嚟兩個黑人都唔差,膚色做到唔一樣,夠細心
回復 56# gumng
另外RAMBOO 1-4的造型, 第二集女角和將軍朋友都好有興趣!! <------絕對同意,尤其係第二集女角和將軍,不過第二集女角機會極微..........

回復  avengers2012
其實三個配角好正
小弟終於集齊一套la{:1_226:},州長每隻$149,購自太古城戲院,另外p仔$260,購自皆旺一樓,有d貴{:1_225:},但見好多度都冇,所以買左:(
回復 52# ScarletSpider
{:1_225:}